Αγγελική Ηλιάδη: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»

Η Αγγελική Ηλιάδη απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο την ανατροφή των γιων της, του 18χρονου Μπάμπη και του 9χρονου Βασίλη και όπως αποκαλύπτει ήθελε πάντα να είναι αγορομάνα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΜEGA δήλωσε μεταξύ άλλων  πως αν είχε κόρη θα είχαν προβλήματα μεταξύ τους.

Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια – Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι

«Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κορίτσι δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της» σημείωσε στο Mega.

Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα

“Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying. Δεν ανέχομαι στο παιδί μου κανένας ούτε έτσι να κάνει, πήγα στο σχολείο και ούρλιαζα. Μην ενοχλήσεις τα παιδιά μου ή δικό μου άνθρωπο” ανέφερε η τραγουδίστρια.

Οι γιοι μου έχουν έλλειψη πατρικής φιγούρας

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παραδέχθηκε ότι στα παιδιά της έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του πρώτου της γιου, ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε δολοφονηθεί, ενώ η τραγουδίστρια έχει χωρίσει και με τον μπαμπά του δεύτερου παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου.

“Σίγουρα τους έχει λείψει η πατρική φιγούρα. Δεν θα πω ότι είμαι και μαμά και μπαμπάς που έλεγα παλιά, γιατί είναι βλακείες. Δεν μπορεί η μαμά να αναπληρώσει το κενό του πατέρα. Ξέρω ότι δεν μπορώ να τα κάνω όλα, μοιράζομαι σε πολλά κομμάτια. Δεν έχω τον σύντροφο να μοιράζομαι τις υποχρεώσεις οπότε δεν είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: «Έσωσες το κοριτσάκι μου. Έχει πολλά εγκαύματα» – Μαμά ευχαριστεί δημόσια την Ευδοκία Τσαγκλή

Τέμπη: “Εδινε την ψυχή της σε μένα και στα δύο αγόρια μας. Γιατί να μείνουν ορφανά τα παιδιά;» συγκινεί ο σύζυγος της Λένας

14χρονος θα υποβληθεί σε επέμβαση στα μάτια για να σώσει την όραση που του έχει απομείνει – Η εκκληση του σχολείου

Τέμπη: «Πήγαιναν τα παιδάκια μας να σπουδάσουν και τα σκότωσαν» – Ξεσπά ο αδερφός του 20χρονου Αναστάσιου