«Δεν αντέχω άλλο»: Η συγκλονιστική ταινία μικρούς μήκους που έφτιαξαν μαθητές Δημοτικού για τον σχολικό εκφοβισμό

Με αφορμή τα αλλεπάλληλα καταδικαστέα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού και bullying που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας τον εφιάλτη που ζουν καθημερινά μαθητές στο σχολικό περιβάλλον, οι μαθητές της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Αγριάς έφτιαξαν ένα συγκλονιστικό ταινιάκι μικρού μήκους.

Η Πανελλήνια Ημέρα Κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού που τιμάται κάθε χρόνο στις 6 Μαρτίου από τα σχολεία όλων των βαθμίδων τους έδωσε την ευκαιρία να αποτυπώσουν και να εκφράσουν όλα όσα θέλουν να πουν για την βία και επιθετική συμπεριφορά που υφίστανται πολλά παιδιά από συμμαθητές τους.

Με κεντρικό μήνυμα “Δεν αντέχω άλλο” αξίζει να δείτε παρέα με τα παιδιά σας το ταινιάκι που έφτιαξαν τα παιδιά σε συνεργασία με τον δάσκαλό τους Κωνσταντίνο Μπατάκα.

Η ταινία περιγράφει τη ζωή ενός μικρού μαθητή που εκφοβίζεται στο σχολείο από τους συμμαθητές του, κάνοντας του τη ζωή βασανιστική. Ο μικρός, ντροπαλός, μοναχικός και απομονωμένος στο σχολικό προαύλιο, είναι ένας εύκολος στόχος για τους θύτες. Τον πειράζουν συνεχώς εκτοπίζοντας του τα πράγματα του, το φαγητό του, τον προσβάλλουν και τον κοροϊδεύουν… Η εκφοβιστική συμπεριφορά λαμβάνει χώρα, παντού: Στην αυλή του σχολείου, στις τουαλέτες και την τάξη Η ζωή του μικρού αγοριού ένας αληθινός εφιάλτης…

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η σύντροφος του Καρβέλα: «Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί το παιδί μου;» – H φωτό του 11 μηνών γιου τους

Ξεσπά η σύντροφος του Καρβέλα: «Σε ποια χώρα είχε την ατυχία να γεννηθεί το παιδί μου;» – H φωτό του 11 μηνών γιου τους

Οι μαθητές Δημοτικού Σχολείου «υιοθέτησαν» δημόσιο χώρο και έστησαν το δικό τους πάρκο!

Πλεύρης: “Το ογκολογικό Κέντρο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη δεν θα ιδιωτικοποιηθεί. Όλα προς όφελος των παιδιών”