Αγνοείται 12χρονος μαθητής που έπεσε στον Τάμεση

Ένας 12χρονος μαθητής αγνοείται εδώ και 3 ημέρες, έπειτα από πτώση από την Tower Bridge στον ποταμό Τάμεση, όπως δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου του.

Ειδικοί αξιωματικοί από την Αστυνομία του Λονδίνου ηγούνται της έρευνας από τον περασμένη Τρίτη, οπότε το παιδί έπεσε στο ποτάμι.

Ο μαθητής του Ark Globe Academy λέγεται ότι βρισκόταν με έναν φίλο του σε λεωφορείο την Τρίτη το πρωί, αλλά δεν έφτασε ποτέ στο σχολείο.

Η αστυνομία της πόλης του Λονδίνου αντιμετωπίζει το συμβάν ως υπόθεση αγνοουμένου.

Σε επιστολή προς τους γονείς, ο διευθυντής Matt Jones είπε ότι το αγόρι ήταν με την σχολική στολή όταν κατέβηκε από το λεωφορείο κοντά στη γέφυρα, πριν από τη συνηθισμένη στάση που βρίσκεται πιο κοντά στο σχολείο στο Elephant and Castle.

“Έπεσε στη συνέχεια στον ποταμό Τάμεση”, είπε ο κ. Jones. “Οι ελπίδες και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια”, πρόσθεσε.

Η αστυνομία του Λονδίνου, παρά την «εντατική αναζήτηση» με αξιωματικούς, ελικοπτέρων και θαλάσσιες μονάδες, δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει το αγόρι.

Μία αντίστοιχη τραγωδία είχε λάβει χώρα το 2010 στη βρετανική πρωτεύουσα, όταν ένα 12χρονο αγόρι έπεσε στον Τάμεση. Ανασύρθηκε ζωντανό έπειτα από δύο ώρες προσπαθειών, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

πηγή: BBC.com