Συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου ράτσας ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο χθες στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ της ΕΡΤ ο συλληφθείς είναι κάτοικος Χαλκίδας. Ο 41χρονος κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενημερώθηκε σχετικά ο εισαγγελέας Χαλκίδας ο οποίος έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση.
Στην εντατική ο 6χρονος που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ
Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκυλί διέφυγε της προσοχής του ιδιόκτητη του και επιτέθηκε στο αγοράκι τραυματίζοντας στο κεφάλι, στον αυχένα και στο αυτί. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, μετά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, στο Νοσοκομείο Παίδων.
Υποβλήθηκε σε χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το παιδάκι νοσηλεύεται στην Εντατική σε κατάσταση βαριά, αλλά σταθερή.
Διαβάστε επίσης:
Πήρε την πρωτιά στην Ελληνική Οικονομική Ολυμπιάδα και την υποτροφία για να σπουδάσει στη Βοστώνη!
Αυτό θα πει δεύτερη ευκαιρία: 32χρονος από το κελί των φυλακών πέρασε στο πανεπιστήμιο
Η 3χρονη Ολίβια πάσχει από το σύνδρομο βραχέος εντέρου και χρειάζεται τη βοήθειά μας