Αρχική Αληθινές Ιστορίες Αληθινή ιστορία: Δάσκαλος επισκέπτεται καθημερινά τον καρκινοπαθή μαθητή του...

Αληθινή ιστορία: Δάσκαλος επισκέπτεται καθημερινά τον καρκινοπαθή μαθητή του...

Δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από εμάς είμαστε απογοητευμένοι από το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά και από τους δασκάλους.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ρόλος του δασκάλου σήμερα έχει αλλάξει, πως δηλαδή δεν ενδιαφέρονται τόσο για το τι γίνεται εκτός της τάξης.

Και όμως, μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε από έναν χρηστη του Reddit, μας δείχνει ότι υπάρχουν δάσκαλοι – ή μάλλον καλύτερα αληθινοί παιδαγωγοί – που νοιάζονται πραγματικά για τους μαθητές τους, ως άνθρωποι, εκτός των ορίων της τάξης.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o νεαρός δάσκαλος από το Ιράν, επισκέπτεται καθημερινά τον καρκινοπαθή μαθητή του για να τον βοηθήσει με τα μαθήματα που χάνει, αφού ο μικρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και απουσιάζει από το σχολείο.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο νεαρός άνδρας μιλά μέσω ενδοεπικοινωνίας με το παιδί που είναι ξαπλωμένo μέσα στο θάλαμο. Η φωτογραφία έχει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση αυτές τις μέρες. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής, ωστόσο μια τέτοια εικόνα δεν παύει παρά να μας ζεσταίνει τις καρδιές μέρες που είναι.

Πηγή: eirinika.gr

a


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.