Αρχική Αληθινές Ιστορίες Αληθινή ιστορία: Έγκυος θα γεννήσει το άρρωστο μωρό της για να δωρίσει τα όργανα του

Αληθινή ιστορία: Έγκυος θα γεννήσει το άρρωστο μωρό της για να δωρίσει τα όργανα του

Όταν η Κέρι Γιανγκ και ο σύζυγός της επισκέφθηκαν το γυναικολόγο τη 19η εβδομάδα της εγκυμοσύνης για το καθιερωμένο υπερηχογράφημα, οι γιατροί τους ανακοίνωσαν ότι το έμβρυο πάσχει από ανεγκεφαλία, μια σπάνια διαταραχή της ανάπτυξης του εγκεφάλου.

Το μωρό θα ζήσει από πέντε λεπτά έως μερικές ημέρες μετά τον τοκετό. Θα έρθει στον κόσμο, αλλά δεν θα κατανοήσει τίποτα από αυτόν. Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έδωσαν στην Κέρι την επιλογή της άμβλωσης, εκείνη αποφάσισε να γεννήσει και να χαρίσει τα όργανα του μωρού της σε άλλα παιδιά.

«Στις 24 ώρες της ζωής της, η κόρη μας θα προσφέρει στην κοινωνία όσα εμείς δεν έχουμε προσφέρει σε μια ολόκληρη ζωή. Προς το παρόν η μικρή είναι υγιέστατη. Αυτή δεν είναι στιγμή για στεναχώριες. Έχω όλη τη ζωή μπροστά μου να λυπάμαι για το θάνατο της. Τώρα είμαι έγκυος, το μωρό είναι ζωντανό και θέλω να το χαρώ», τόνισε η μητέρα.

«Κάπου εκεί έξω υπάρχει μια άλλη οικογένεια, η οποία ελπίζει σε ένα θαύμα. Σε ένα υγιές συκώτι για το μωράκι τους. Προσεύχονται για ένα θαύμα. Αυτό το θαύμα είναι η κόρη μας».

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Αποπληξίας των ΗΠΑ, τα παιδιά που εμφανίζουν ανεγκεφαλία γεννιούνται τυφλά, κωφά, δεν αντιλαμβάνονται το περιβάλλον γύρω τους και δεν αισθάνονται πόνο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.