Αρχική Αληθινές Ιστορίες Αληθινή ιστορία: Νταντά δώρισε το συκώτι της για να σωθεί το κοριτσάκι που φρόντιζε

Αληθινή ιστορία: Νταντά δώρισε το συκώτι της για να σωθεί το κοριτσάκι που φρόντιζε

Μόλις σε ηλικία δύο μηνών, η μικρή Τάλια διαγνώστηκε με ατρησία χοληφόρων, μια ασθένεια που βαθμιαία προκαλεί ανεπάρκεια ήπατος. Δεκατέσσερις μήνες αργότερα χρειαζόταν επειγόντως μεταμόσχευση ήπατος, όμως δεν μπορούσε να βρεθεί συμβατός δότης.

«Ήμασταν στην κόλαση από τη στιγμή που διαπιστώσαμε ότι χρειάζοταν μεταμόσχευση», αναφέρει ο πατέρας της μικρής.

Η 22χρονη Κίρστεν Μάιλς που ήταν η νταντά της μικρής για μόλις τρεις εβδομάδες, προσφέρθηκε να δώσει μέρος από το ήπαρ της για τη σωτηρία του παιδιού. «Μοιάζει μόλις μια μικρή θυσία μπροστά στη σωτηρία μιας ζωής. Θυμάμαι ακριβώς γιατί το έκανα και θα το έκανα ξανά 100%», αναφέρει η νεαρή κοπέλα.

Η μεταμόσχεση πήγε περίφημα και τώρα η μικρή Τάλια αναρρώνει. Οι γονείς της είναι παραπάνω από ευγνώμονες στη νεαρή φοιτήτρια. «Θα μπορούσα να την ευχαριστώ κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και πάλι να μην είναι αρκετό», λέει συγκινημένος ο πατέρας του παιδιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter