Σάββατο 24 Μαΐου

Αμαλιάδα: Μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με το δίκυκλό του

Το δίκυκλο του νεαρού μαθητή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Ένας νεαρός μαθητής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με το δίκυκλό του το πρωί στην Αμαλιάδα. Το τροχαίο ατύχημα έγινε το πρωί της Πέμπτης , όταν ο νεαρός μαθητής, οδηγός δικύκλου, τραυματίστηκε σε σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη στη συμβολή της συνοικίας «Παπακαυκά» με την οδό Ναυαρίνου, όταν ένα αυτοκίνητο, βγαίνοντας από παράδρομο, φέρεται να παραβίασε το stop και να χτύπησε το μηχανάκι του μαθητή, που κινούνταν με κατεύθυνση προς τα ΕΠΑΛ Αμαλιάδας.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση. Ο μαθητής έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι και παραμένει στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, ενώ εξετάζονται και μαρτυρίες από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Αχαΐα: Βρέφος 2 μηνών νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Αυτά είναι τα 110 τμήματα ΑΕΙ που το πτυχίο τους ισοδυναμεί με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών

Ροή Ειδήσεων