Άνοιξε η πλατφόρμα για εμβολιασμό των εκπαιδευτικών – Όσα πρέπει να ξέρετε

Άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 21 Απριλίου, η πλατφόρμα για εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού Covid-19 των εκπαιδευτικών έως 59 ετών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εργαζόμενοι σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Για να μπείτε στην πλατφόρμα του εμβολιασμού των εκπαιδευτικών ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Emvolio.gov.gr: Βήμα – βήμα πώς θα κλείσετε ραντεβού για εμβολιασμό

► Οι εκπαιδευτικοί ελέγχουν τη δυνατότητα προγραμματισμού του εμβολιασμού
εισάγοντας ΑΜΚΑ και ΑΦΜ ή Επώνυμο στη σελίδα emvolio.gov.gr/app

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου όταν προσέλθω για να εμβολιαστώ;

Πρέπει να έχετε μαζί σας την ταυτότητά σας και πρόχειρο τον ΑΜΚΑ σας και τον κωδικό εμβολιασμού. Η εκτύπωση των στοιχείων του εμβολιασμού δεν είναι υποχρεωτική.

Για την επιτάχυνση της διαδικασίας, συνιστάται να έχετε διαθέσιμο – είτε εκτυπωμένο, είτε στο κινητό σας – τον κωδικό QR που εμφανίζεται στο emvolio.gov.gr και σε όλα τα έγγραφα που εκτυπώνουν τα φαρμακεία και τα ΚΕΠ.

Δεν μπόρεσα να προσέλθω στο ραντεβού που είχα κλείσει. Τι πρέπει να κάνω;

Θα μπορέσετε να κλείσετε νέο ραντεβού με οποιονδήποτε από τους τρόπους που περιγράφονται παραπάνω, όμως θα πρέπει να περάσει ένας μήνας από την ημέρα του ραντεβού που ακυρώθηκε.

Υπάρχει κάποια παρουσίαση με τις διαδικασίες αυτές βήμα – βήμα;

Μπορείτε να αναζητήσετε κάθε λεπτομέρεια της διαδικασίας στο emvolio.gov.gr

Σοβαρά προβλήματα με τις αιτήσεις των ιδιωτικών εκπαιδευτικών για εμβολιασμό – Τι απαντά το Υπουργείο Παιδείας

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ ενημερώνει ότι από το πρωί δέχεται παράπονα από ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ότι δεν έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα για τον εμβολιασμό. Η ΟΙΕΛΕ επικοινώνησε με την υπεύθυνη COVID-19 του Υπουργείου Παιδείας, η οποία ενημέρωσε ότι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί μπορούν κανονικά να καταθέτουν την αίτηση και ότι τα προβλήματα που παρουσιάζονται από το πρωί είναι καθαρά τεχνικής φύσης, επομένως θα πρέπει οι αιτούντες να προσπαθούν συνεχώς μέχρι να τους δεχτεί το σύστημα.