Απίστευτα χαμηλές εκπτώσεις ξεκινούν στο Athens Metro Mall, ενώ η διασκέδαση συνεχίζεται!

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν που ξεκινούν σε λίγες μέρες αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να επενδύσουμε σε όσα είχαμε σκεφτεί μέχρι τώρα. Ρούχα, παπούτσια, είδη ομορφιάς και σπιτιού μπορούν να γίνουν δικά μας σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Πού, αναρωτιέστε…

Φυσικά, στο ATHENS METRO MALL, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων!

Και αν σας ανησυχεί για το πώς θα απασχολήσετε τα μικρά σας τις ώρες που θέλετε να κάνετε τη βόλτα σας στα μαγαζιά ή επιθυμείτε να περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές, το εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALLσας δίνει και εδώ τη λύση με αγαπημένες και πρωτότυπες δραστηριότητες!

Ακραία Εκπτωτικά Φαινόμενα έως και -70% αναμένεται να εκδηλωθούν, λοιπόν, στο ATHENS METRO MALL!

Από τις  08 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήστε τις αγορές σας με τις χαμηλότερες τιμές (με εκπτώσεις έως και 70%), απολαύστε Κυριακάτικο Shopping, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, και δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να διασκεδάσουν στα Happy Family Weekends, κάθε Σαββατοκύριακο.

Απίστευτα Χαμηλές Τιμές… έως και -70% σας περιμένουν από τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου στο ATHENS METRO MALL!

Επισκεφθείτε τα 95 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού και πραγματοποιήστε τις πιο οικονομικές αγορές σας, για εσάς και τους αγαπημένους σας! Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά και εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε μια στάση στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας, κάνοντας shopping & διασκεδάζοντας!

Απίστευτη Διασκέδαση… και το 2018!

Από τις 13 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, τα Happy Family Weekends υποδέχονται ξανά μικρούς και μεγάλους στον 3ο όροφο του ATHENS METRO MALL! Από τις 11.00 έως τις 16.00 -και με ελεύθερη είσοδο- τα Happy Family Weekends του Ιανουαρίου ντύνονται στα λευκά και περιμένουν όλη την οικογένεια για πολλά παιχνίδια στο χιόνι. Χιονοπόλεμος με φελιζολένιες μπάλες, ελκηθροδρομίες με ξύλινα έλκηθρα, κατασκευές Ιγκλού, παραμύθια και πολλές – πολλές ακόμη εκπλήξεις θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους!

Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 έως τις 14.00 στον 4ο όροφο του ATHENS METRO MALL.