Απίστευτο: Έκλεψε αυτοκίνητο και γύρισε πίσω για να τα ψάλλει σε μαμά που είχε αφήσει μέσα το παιδί της!

Ένα απίστευτο περιστατικό που μοιάζει βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας που έκλεψε αυτοκίνητο, συνειδητοποίησε ότι μέσα υπήρχε ένα παιδί και ξαναγύρισε πίσω για να τα ψάλλει στη μητέρα του!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μετέβη σε παντοπωλείο το Σάββατο, αφήνοντας χωρίς επίβλεψη το 4χρονο παιδί της στο πίσω κάθισμα, με το όχημα ξεκλείδωτο και τον κινητήρα… σε λειτουργία!

Λίγα λεπτά αργότερα, έγινε αντιληπτό πως το όχημα της μητέρας άρχισε να κινείται, με κάποιον να επιχειρεί να το αποσπάσει.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, όταν ο κλέφτης διαπίστωσε πως στο πίσω κάθισμα βρίσκεται ένα παιδί, έκανε πίσω προκειμένου να επιπλήξει τη γυναίκα, επιστρέφοντας παράλληλα το παιδί. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή.

«Επέπληξε τη μητέρα που άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο και απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών, προσθέτοντας ότι το παιδί βρισκόταν στο οπτικό πεδίο της γυναίκας.

Πρόσθεσε, δε, ότι το περιστατικό αποτελεί μια καλή υπενθύμιση για το ότι δεν πρέπει να μένουν μόνα στο αυτοκίνητο τα παιδιά.

«Προφανώς, είμαστε ευγνώμονες που έφερε πίσω το παιδί και είχε την ευγένεια να το κάνει», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο Πόρτλαντ, αλλά η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον δράστη της κλοπής, καλώντας όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει τις Αρχές.

Πηγή: Associated Press