Από σήμερα egreeno μόνο, αγνά φυσικά απορρυπαντικά!

Πώς προέκυψε η ιδέα της EGREENO

Όταν σκεφτόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θέλουμε πάντα το καλύτερο για εκείνους! Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλουμε να τους δημιουργήσουμε έναν όσο το δυνατόν καλύτερο περιβάλλον για να ζουν! Αυτό ήταν το κίνητρο που παρότρυνε στον Χρήστο Γκουλέτσα, έναν χημικό μηχανικό από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με μια ομάδα νέων επιστημόνων γύρω του, να οργανώσουν τη νέα σειρά οικολογικών απορρυπαντικών EGREENO, που ήρθε για να αλλάξει τον ίδιο τον τρόπο σκέψης για τη ζωής μας!

Πάθος για έρευνα – Αγάπη για τον άνθρωπο & το περιβάλλον

Ως χημικός μηχανικός, ο Χρήστος γνωρίζει πολύ καλά από ενώσεις! Γι’ αυτόν τον λόγο δεν δυσκολεύτηκε να συνδυάσει ιδανικά τα κατάλληλα συστατικά και μαζί με την εξειδικευμένη ομάδα του να δημιουργήσουν μια μελετημένη σειρά από φυσικά απορρυπαντικά με συστατικά αποκλειστικά της πλούσιας ελληνικής χλωρίδας!

Σημαντικό κίνητρο για τη δημιουργία της σειράς EGREENO, όπως δηλώνει κι ο ίδιος, αποτέλεσε όταν έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο ερχομός του παιδιού ενεργοποίησε σε αυτόν και τη σύζυγό του, όχι μόνο την εγρήγορση για την υγεία του παιδιού τους, αλλά το συνολικό ενδιαφέρον για ένα υγιές φυσικό περιβάλλον διαβίωσης και έναν αγνότερο τρόπο ζωής!

Αγνά, φυσικά απορρυπαντικά

Τα αγνά φυσικά απορρυπαντικά EGREENO ήρθαν για να βελτιώσουν την καθημερινή μας υγιεινή, προσφέροντας καθαριότητα με εντελώς φιλικό τρόπο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η σειρά EGREENO, ύστερα από προσεκτική ανάλυση της αγοράς και της σύστασης των κοινών απορρυπαντικών, δημιουργήθηκε με από καινοτόμα υψηλό ποσοστό φυσικά συστατικά χωρίς βλαβερές ουσίες για το δέρμα, με σκοπό να αναβαθμίσει την ποιότητα της καθαριότητας που απολαμβάνετε. Στη σειρά EGREENO περιλαμβάνονται απορρυπαντικό και μαλακτικό ρούχων, υγρό χεριών, υγρό πιάτων, καθαριστικό δαπέδου, καθώς και πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης.

EGREENO fragrancefree ιδανικά μαμάδες με μωρά

Πέρα από την κλασική σειρά με αγνά φυσικά απορρυπαντικά EGREENO με άρωμα, η απόλυτη οικολογική vegan πρόταση έρχεται με τη σειρά EGREENO χωρίς άρωμα! Σχεδιασμένα με συμπυκνωμένη σύσταση για να διαρκούν, με πάνω από 93% (μ.ο.) φυσικά συστατικά της ελληνικής γης χωρίς καθόλου άρωμα για να απολαμβάνετε υψηλό επίπεδο καθαριότητας χωρίς… καμία ενόχληση! Όλα τα απορρυπαντικά και καθαριστικά EGREENO χωρίς άρωμα είναι ιδανικά για μητέρες με μωρά και μικρά παιδιά, άτομα με αλλεργίες & ατοπική δερματίτιδα, όπως επίσης, ενδείκνυνται για καθαρισμό ιματισμού σε χώρους εστίασης και επεξεργασίας φαγητού.

Κίνητρο η θέληση για συνεισφορά στον άνθρωπο

Το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ωστόσο, δεν σταματά εδώ για τα απορρυπαντικά EGREENO. Μια συγκινητική ιστορία, από εκείνες που εμπνέουν τις μεγάλες αλλαγές, δίνει ξεχωριστή σημασία σε κάθε προϊόν από τη σειρά EGREENO που αγοράζετε: το 3% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις της σειράς απορρυπαντικών EGREENO προσφέρεται στο Ελληνικό Ορφανοτροφείο στην Τανζανία Τ.Ο.Μ.

Ο λόγος; Η σπάνια κίνηση ενός νέου ζευγαριού, του Αλέκου και της Ναυσικάς από την Κατερίνη, να αφήσουν τα πάντα στην Ελλάδα και να ιδρύσουν στην Τανζανία ένα ορφανοτροφείο με μοναδικό στόχο να προσφέρουν πίσω στα παιδιά… την παιδική αθωότητα που κινδύνεψαν να χάσουν.

Η ιδέα, οι αξίες και ο στόχος της σειράς EGREENO δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο ραντεβού με τον ανθρωπιά! Πάρε κι εσύ μέρος!

Πού θα τα βρείτε

Με βάση τις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην πανέμορφη εξοχή του νομού Κιλκίς, σε μια καταπράσινη πεδιάδα δίπλα στον Αξιό ποταμό, στην ακριτική Αξιούπολη, τα οικολογικά απορρυπαντικά EGREENO ξεκινούν καθημερινά το «ταξίδι» τους με προορισμό κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματικό χώρο σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα απορρυπαντικά EGREENO μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ στο επίσημο site της εταιρίας www.egreeno.gr! Αποτελεί απόφαση των ανθρώπων της εταιρίας να διαθέτουν όλα τα προϊόντα της σειράς Egreeno online απευθείας στον καταναλωτή χωρίς μεσάζοντες!

Επικοινωνία

+30 2343 032591

Facebook @EgreenoGR

Instagram @egreenoclean

info@egreeno.gr

Για περισσότερα: www.egreeno.gr