Απόκριες 2023: Κερδίστε 3 παιδικές και 2 βρεφικές αποκριάτικες στολές από το Toyscenter.gr

Μικροί και μεγάλοι μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του Τριωδίου 2023 που «ανοίγει» την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου που φέτος «πέφτει» στις 5 Φεβρουαρίου.

Τα πρώτα καλέσματα για τα αποκριάτικα πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει και η χαρά που έχουν τα παιδιά μας όταν φορούν τις στολές τους δεν περιγράφεται.

Αν είστε σε διαδικασία αναζήτησης της φετινής στολής των παιδιών σας τότε αξίζει να δηλώσετε συμμετοχή στον αποκριάτικο διαγωνισμό και να διεκδικήσετε μία από τις  5 αποκριάτικες στολές που χαρίζουμε σε συνεργασία με το Τoyscenter.gr.

Στο toyscenter.gr θα βρείτε αποκριάτικες στολές για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Σούπερ ήρωες, πριγκίπισσες, ιππότες και βασιλιάδες. ζωάκια, αγαπημένα cartoons, πειρατές και μάγισσες. Iνδιάνοι, ξωτικά και νεράιδες είναι μερικές μόνο από τις επιλογές στολών που θα βρείτε σε πολύ καλής ποιότητας υλικά και υφάσματα που δεν θα ενοχλήσουν το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι. Θα ανακαλύψετε τις στολές που κάθε αγόρι και κορίτσι θα λατρέψει!

Μια απλή επίσκεψη στο toyscenter.gr αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι αποκριάτικες στολές του διαγωνισμού

Αποκριάτικη Στολή Νίντζα Κορίτσι Ninja Girl

Δείτε περισσότερα για την στολή εδώ

Aποκριάτικη Στολή Σπαρτιάτης Μισθοφόρος Spartan Warrior

Δείτε περισσότερα για την στολή εδώ

Αποκριάτικη Στολή Πειρατή

Δείτε περισσότερα για την στολή εδώ 

Βρεφική Αποκριάτικη Στολή Κουνελάκι

Δείτε περισσότερα για τη στολή εδώ

Βρεφική Αποκριάτικη Στολή Παγώνι

Δείτε περισσότερα για τη στολή εδώ

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 15.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 3 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια παιδική αποκριάτικη στολή από τις παραπάνω προτάσεις από το Τoyscenter.gr  και ένας από τους 2 που θα κερδίσουν από μια βρεφική αποκριάτικη στολή από τα Prenatal.gr. Δίπλα στο όνομά σας μας γράφετε και την στολή που επιθυμείτε να κερδίσετε!

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.σταυρούλα ζερβού Νίντζα Κορίτσι

2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΙΑΛΙΑΡΗ Aποκριάτικη Στολή Σπαρτιάτης

3. Ευθύμιος Χαρδαλούπας (Στολή Πειρατή) 

4.Μαρία Μαλιγιάννη – Παγώνι

5.Σοφία ΜΑΓΓΙΩΡΗ βρεφική 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.