Αρχική Νέα Αποστρατεύτηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης - Πώς σχολίασε ο ίδιος την απόφαση

Αποστρατεύτηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης - Πώς σχολίασε ο ίδιος την απόφαση

Ανάμεσα στα ονόματα εκείνων που αποστρατεύονται από την Ελληνική Αστυνομία είναι και εκείνο του Μανώλη Σφακιανάκη, όπως έκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Το 2016 είχε προκύψει ξανά θέμα με τον Μανώλη Σφακιανάκη, όταν επιχειρήθηκε να μεταφερθεί από την ηγεσία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ανενεργή υπηρεσία. Οι αντιδράσεις που είχαν προκληθεί τότε είχαν καταλήξει σε αλλαγή της απόφασης και την τοποθέτησή του ως βοηθός επιτελάρχη για το Ηλεκτρονικό Έγκλημα.

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων, ο Μανώλης Σφακιανάκης δημοσίευσε σχετικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προαναγγέλλοντας την ίδρυση πρότυπου Ινστιτούτου με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών:

“Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, η πτήση προσγειώθηκε - πλην όμως δεν έχει φτάσει στον τελικό προορισμό. Φίλοι μου, σας ανακοινώνω ότι από σήμερα θα με βρίσκετε στο Ινστιτούτο μου που για σας δημιουργώ. Η Αστυνομία σήμερα αποφάσισε ότι δεν θέλει άλλο τις υπηρεσίες μου. Εγώ όμως θα συνεχίζω να τις δίνω όπως με ξέρατε μέχρι σήμερα! Καλή Αρχή σε όλους μας και είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν το νέο εγχείρημα - στόχο ανά την Ελλάδα”.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.