Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα "Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο": Πώς ένα σχολείο εφαρμόζει τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ

"Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο": Πώς ένα σχολείο εφαρμόζει τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ

Οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης και τα ανθρώπινα δικαιώματα από το Γυμνάσιο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε συνεργασία με την Aspnet UNESCO και τον ΟΗΕ.

Πώς οι 17 στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ σε συνδυασμό με τα ανθρώπινα δικαιώματα βρίσκουν εφαρμογή σε ένα σχολείο;

Την απάντηση ανέλαβαν να δώσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα σε ειδική εκδήλωση με τίτλο «Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλύτερο κόσμο».

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αυτά τα καίρια θέματα που έχει θέσει ο ΟΗΕ και η UNESCO με την Εθνική Συντονίστρια Aspnet UNESCO, κ. Βέρα Δηλάρη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για την Ελλάδα και την Κύπρο στο Περιφερειακό Κέντρο Πληροφόρησης του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, κ. Δημήτρη Φατούρο.

Εκτός από τις χρήσιμες απόψεις που ακούστηκαν αλλά και το μουσικό διάλειμμα που ακολούθησε με τραγούδια σε σύνθεση και στίχους των μαθητών, η ανθρωπιστική οργάνωση Lions Ελλάδας-Κύπρου απένειμε αναμνηστικό στα Εκπαιδευτήρια Δούκα για τις περιβαλλοντικές και ανθρωπιστικές δράσεις που έχουν αναλάβει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.