Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το τελευταίο διάστημα η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, έχοντας υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο 3χρονος γιος τους Μάξιμος είναι ενθουσιασμένος με την αδερφούλα του και ανυπομονεί να έρθει η ώρα να παίξουν μαζί.

Σήμερα το μεσημέρι η ηθοποιός φωτογράφισε το χέρι της μικρής και αποκάλυψε πώς θα την ονομάσει. Το όνομά της θα είναι το  Sienna, ένα όνομα που όπως είχε αποκαλύψει η Αθηνά Οικονομάκου πριν λίγο καιρό άρεσε τόσο στην ίδια τόσο και στον σύζυγός της.

Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου“, είχε γραψει λίγο καιρό πριν γεννήσει στο Instagram.

Η ανάρτηση της Οικονομάκου για το όνομα της μικρής

«Γεια σου κόσμε! Να σας συστηθώ! Με λένε Σιέννα και νομίζω ότι θα τα πάμε τέλεια» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)