Αρχική Infokids Υγεία Ατοπική δερματίτιδα στο παιδί: Μια ύπουλη δερματική πάθηση που μπορεί να το ταλαιπωρήσει ποικιλοτρόπως (video)

Ατοπική δερματίτιδα στο παιδί: Μια ύπουλη δερματική πάθηση που μπορεί να το ταλαιπωρήσει ποικιλοτρόπως (video)

Περίπου 2 στα 10 παιδιά θα εμφανίσουν ατοπική δερματίτιδα, ήδη από τη βρεφική τους ηλικία, σύμφωνα με στοιχεία της La Roche-Posay, η οποία μπορεί να τα ταλαιπωρήσει μέχρι και την προσχολική ηλικία, ενώ δεν είναι λίγα και αυτά που θα συνεχίσουν να υποφέρουν από αυτήν και αργότερα στη ζωή τους.

Το Infokids.gr πήρε συνέντευξη από τον αλλεργιολόγο Δρ. Δημήτρη Μήτσια και τον επιστημονικό διευθυντή της La Roche-Posay κ. Τόλη Γιακουμάκη, οι οποίοι μίλησαν για τη σημασία της περιποίησης του δέρματος, προκειμένου να προστατεύσουμε το δέρμα του παιδιού μας από τις επιπτώσεις της ατοπικής δερματίτιδας, αλλά και τη συμβολή της εταιρίας La Roche-Posay στη θεραπεία της. Ο δε γιατρός μίλησε, επίσης, για τα σημεία στο σώμα του παιδιού, όπου εμφανίζεται συνήθως η ατοπική δερματίτιδα, για το κατά πόσο η νόσος είναι κληρονομική, αλλά και τη σχέση της με τις αλλεργίες. Οι απαντήσεις τους θα σας εκπλήξουν!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.