“Αχ το αγοράκι μου, πού είναι;”: Θρήνος στην κηδεία του 18 μηνών Γιώργου – Το “αντίο” με λευκά και γαλάζια μπαλόνια

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στα Νέα Μάλγαρα από τον τραγικό θάνατο του 18 μηνών Γιώργου που ανασύρθηκε νεκρός από το φρεάτιο αποχέτευσης του σπιτιού του.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας είπαν το τελευταίο “αντίο” στον χαμογελαστό Γιωργάκη που “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδοξα από τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι παππούδες

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι παππούδες του βρέφους, με τον πατέρα να λυγίζει συνοδεύοντας το λευκό φέρετρο στην εκκλησία. «Αχ το αγοράκι μου, πού είναι το αγοράκι μου;», ήταν οι λέξεις που έβγαιναν από τα χείλη του αναφέρει το grtimes.gr.

Με λουλούδια στα χέρια, με δάκρυα στα μάτια και δηλώνοντας πως είναι συγκλονισμένοι από την τραγωδία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, δεκάδες άνθρωποι δίνουν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Κίμινα.

Μοιράζουν μπομπονιέρες και μπαλόνια σαν να είναι βάπτιση

Στο τελευταίο «αντίο» βρέθηκε πλήθος κόσμου. Κρατώντας λευκά λουλούδια, αποχαιρέτησαν το αγγελούδι, ενώ μοιράζονται μπομπονιέρες και μπαλόνια σαν να είναι βάπτιση.

Ο αποχαιρετισμός με τα λευκά – γαλάζια μπαλόνια και ο επικήδειος που λύγισε τους πάντες

Λευκά και μπλε μπαλόνια βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ιερέας ξεκίνησε τον επικήδειο με τα εξής λόγια: «για πού το έβαλες καρδιά μου με ανοιχτά πανιά», λέγοντας ότι ο μικρός Γιωργάκης που πάντα χαμογελούσε, άφησε τα παιχνίδια του εδώ και θα παίζει με τα παιχνίδια του ουρανού.