Αυτές είναι οι αλυσίδες παιχνιδιών που συμμετέχουν στο «Καλάθι των Νονών».

Αυτές είναι οι αλυσίδες παιχνιδιών που συμμετέχουν στο «Καλάθι των Νονών».

Αυτές είναι οι αλυσίδες παιχνιδιών που συμμετέχουν στο «Καλάθι των Νονών».

Οι νονοί έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν τις αγορές τους εν όψει Πάσχα (κάποιοι τις έχουν ολοκληρώσει κιόλας), οπότε ήταν πλέον καιρός να ενημερωθεί ο κόσμος για το περίφημο «Καλάθι των Νονών», το οποίο “υπόσχεται” πως σε ορισμένες κατηγορίες πρϊόντων οι καταναλωτές θα βρουν τις τιμές μειωμένες.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες τις αλυσίδες παιχνιδιών που συμμετέχουν στο «Καλάθι των Νονών», το οποίο τέθηκε από σήμερα σε εφαρμογή:

Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης: «Εδώ όλες οι αλυσίδες παιχνιδιών που συμμετέχουν στο «Καλάθι των Νονών». Στο [email protected] μπορείτε να βρείτε όλους τους κωδικούς και τις τιμές τους και να παρακολουθείτε την εξέλιξη των τιμών ανά εβδομάδα!».

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια αυτά θα χωρίζονται σε κατηγορίες, οι οποίες έχουν ως εξής: παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Μέχρι πότε θα ισχύσει το «Καλάθι των Νονών»

Το «Καλάθι των Νονών» αφορά σε 12 κατηγορίες προϊόντων που περιλαμβάνουν από παιχνίδια μέχρι λαμπάδες και σοκολατένια αβγά. Κάθε κατάστημα μπορεί να επιλέξει να εντάξει στο «Καλάθι των Νονών» μια ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων ώστε να εφαρμοστεί το μέτρο και από μικρά καταστήματα.

Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου και σε αυτό θα συμμετέχουν υποχρεωτικά, οι επιχειρήσεις παιχνιδιών με ετήσιο τζίρο άνω του 1 εκατ. ευρώ και εθελοντικά όσες επιθυμούν.

Διαβάστε ακόμα:

Φρίκη στο Πέραμα: 43χρονος βίασε 6χρονη – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Μια Τελεία… είναι μόνο η αρχή!” στο Θέατρο Σταθμός (1/4)

Επισκέψου τον οδοντίατρο σου για το δικό σου αθλητικό νάρθηκα δοντιών και παίξε με ασφάλεια

Ροή Ειδήσεων