Αυτό είναι το παιδί που έπεσε από κρουαζιερόπλοιο – Τι συνέβη πραγματικά

Παγκόσμιο θρήνο προκάλεσε πριν από δύο ημέρες (8/7) η είδηση, ότι ένα κοριτσάκι μόλις 18 μηνών βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από τον 11ο όροφο κρουαζιερόπλοιου στο Πουέρτο Ρίκο.

Οι πρώτες πληροφορίες έδειχναν, ότι το μωρό έπεσε από τα χέρια του παππού του. Δύο ημέρες μετά, το τοπίο έχει ξεκαθαριστεί.

Αυτό είναι το 18 μηνών κοριτσάκι που χάθηκε άδικα – Τι λέει η αστυνομία

Οι γονείς της Chloe

H 18 μηνών Chloe

H Chloe με τον παππού της

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ξένων μέσων, το κοριτσάκι από την Indiana έπεσε από ύψος 45 μέτρων. Ο επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η μικρούλα Chloe Wiegand γλίστρησε από τα χέρια του παππού της, την ώρα που κοιτούσε έξω από ανοιχτό παράθυρο, καθώς το πλοίο ετοιμαζόταν να αναχωρήσει, την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Jose D. Sanchez είναι νωρίς να μιλήσουμε για ατύχημα. «Υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Μπορεί να ήταν και ανθρωποκτονία. Ακόμα διερευνούμε την υπόθεση, πάντα με το μέρος του θύματος.»

Από την άλλη, η οικογένεια της Chloe κατηγορεί για τον θάνατό της τη ναυτιλιακή εταιρία, αφού το παιδί έπεσε από ένα ανοιχτό παράθυρο που βρισκόταν στον χώρο του παιδότοπου. Τα παράθυρα δεν θα έπρεπε να ανοίγουν σε χώρους που παίζουν τα παιδιά.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε το σημείο από όπου έπεσε το παιδί:

Ο παππούς της Salvatore Anello πάντως υποστηρίζει, ότι πήγαινε τη μικρή συχνά στα παράθυρα, γιατί της άρεσε να κοιτάζει και να «κοπανά» το κεφάλι της στο τζάμι, ειδικά όταν έπαιζε χόκεϋ ο μεγαλύτερος αδερφός της. Πίστευε, λοιπόν, ότι θα της άρεσε να κάνει το ίδιο και στο κρουαζιερόπλοιο, αλλά πριν καν το καταλάβει, το παιδί είχε φύγει από τα χέρια του. Ο Anellο δεν είχε καν προσέξει, ότι το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Διευκρίνισε, επίσης, ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κρουαζιερόπλοιο είπε, ότι ενώ έπεφτε το παιδί έβγαλε μια κραυγή που τους «πάγωσε το αίμα».

Μετά το δυστύχημα, ο παππούς της μικρής έλεγε ξανά και ξανά «νόμιζα ότι ήταν όπως στο γήπεδο του χόκεϋ».

Η οικογένεια της Chloe που παραμένει στο Πουέρτο Ρίκο θέλει να ρίξει φως στο πόσο καλόκαρδο, χαρούμενο και αξιαγάπητο παιδί ήταν η Chloe.

Η Chloe με τον παππού και τη γιαγιά της

Η δε ναυτιλιακή εταιρία δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας για ό,τι χρειαστεί, ωστόσο από σεβασμό δεν σχολιάζει τίποτε σχετικά με το δυστύχημα. Δεν απάντησε καν στις κατηγορίες για το σφάλμα με το ανοιχτό παράθυρο.

Στην κρουαζιέρα συμμετείχαν οι γονείς της Chloe, ο μεγαλύτερος αδερφός της και οι παππούδες της. Ο μπαμπάς της είναι αστυνομικός στην Indiana. Η νύχτα του ατυχήματος ήταν η πρώτη τους στο πλοίο.

Πηγή: dailymail.co.uk