Αυτό είναι το προϊόν που ανακαλεί η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα

Η ΙΚΕΑ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη παιδική σαλιάρα  MATVRÅ να σταματήσουν να τη χρησιμοποιούν και να την επιστρέψουν στο κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ της περιοχής τους για αντικατάσταση του με ένα παρόμοιο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Για την επιστροφή δεν είναι απαιτείται η επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Αυτο είναι το προϊόν που ανακαλείται

H ανακοίνωση της ΙΚΕΑ

Για την ΙΚΕΑ η ασφάλεια των καταναλωτών και των προϊόντων, αποτελεί πρώτη μπροτεραιότητα, για αυτό και τα προϊόντα  υποβάλλονται σε αυστηρούς ποιοτικούς  ελέγχους και οι προϊοντικές προδιαγραφές τους είναι σύμφωνες με τα ισχύοντα πρότυπα και τη νομοθεσία.

Ωστόσο για τη συγκεκριμένη παιδική σαλιάρα MATVRÅ έχουμε ενημερωθεί ότι υπάρχει περίπτωση το κουμπί με το οποίο κλείνει η σαλιάρα να αποκοπεί αν το παιδί το τραβήξει με δύναμη. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην προληπτική ανάκληση της συγκεκριμένης παιδικής σαλιάρας MATVRÅ 2 τεμαχίων σε κόκκινο/μπλε. Οι παιδικές σαλιάρες MATVRÅ με πολύχρωμα σχέδια φρούτων και λαχανικών είναι απολύτως ασφαλείς για χρήση λόγω χρήσης διαφορετικών υλικών και σχεδιασμού

Όλοι εμείς στην ΙΚΕΑ ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές μας για την κατανόησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ikea.gr ή επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Βαλταδώρο στα τηλέφωνα 211 1060122 & 6977267000.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ