«Αυτό έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή: Λίγες φίλες σε απόσταση και καθαρό αέρα!»: Η viral φωτο μιας μαμάς

Γράφει η μαμά-blogger Stephanie Hanrahan

«Φοβόμουν να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία.

Γιατί παρόλο που ακολουθούμε όλους τους κανόνες αναφορικά με τη διατήρηση των αποστάσεων, είναι πολύ μεγάλη η συζήτηση που γίνεται αυτές τις μέρες για το τι είναι λάθος και τι σωστό.

Κοιτάξτε, όμως: Αυτό είναι σωστό για εμένα. Φίλες, σε απόσταση δύο μέτρων μεταξύ μας και καθαρός αέρας!

Είναι πολύ παράξενες όλες αυτές οι επιθέσεις που βλέπουμε να γίνονται online το τελευταίο διάστημα. Όλοι μας δίνουμε την ίδια μάχη, αλλά όλοι νιώθουμε εντελώς διαφορετικά μεταξύ μας ως προς το πώς να το χειριστούμε. Και αντί να αφήνουμε τους άλλους (με ασφάλεια πάντα) να κάνει ο καθένας τις δικές του επιλογές -ή να ποστάρει τις δικές του σκέψεις- είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε!

Να, λοιπόν, τι προτείνω: Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να συμφωνούμε με τους άλλους ως προς τη θρησκεία τους, τον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους ή ακόμα και τις αποφάσεις τους ως προς τις αποστάσεις που κρατούν με τους άλλους. Αλλά ΕΧΟΥΜΕ υποχρέωση στην καλοσύνη! Είναι εντάξει να προτείνουμε κάτι νεώτερο ή καλύτερο, είναι εντάξει να μοιραζόμαστε τη γνώμη μας (αν εκφράζεται χωρίς θυμό).

Αλλά είναι εντάξει κι αν απλά συνεχίσουμε να σκρολάρουμε κάθε φορά που διαφωνούμε με κάτι.

Καθώς ο κόσμος σιγά-σιγά επανέρχεται, οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν πράγματα που θα αναταράξουν πολλά συναισθήματά μας. Και το καταλαβαίνω, μια απρόσεκτη κίνηση μπορεί να επηρεάσει πολλούς ανθρώπους, αναφορικά με τη μετάδοση του ιού. Αλλά να θυμάστε, η μεγάλη πλειοψηφία κάνει το καλύτερο που μπορεί…

Όσο για εμένα, δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία γιατί η συνάντηση αυτή, στο πάρκινγκ του σπιτιού μας, με έσωσε από κατάθλιψη σήμερα!

Και είμαι υπερήφανη που έχω φίλες, οι οποίες ήρθαν με όλη τους την αγάπη –ακόμα και εν μέσω πανδημίας!»

Πηγή: lovewhatmatters.com