Αυτός είναι ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός ψυχαγωγίας για να επισκεφθείτε με τα παιδιά

Φέτος, τα Χριστούγεννα μικροί και μεγάλοι δίνουμε το παρών στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, το AVENUE ! Ένας μαγικός Χριστουγεννιάτικος κόσμος μας προσκαλεί να τον επισκεφθούμε και να ανακαλύψουμε τις μοναδικές του εκπλήξεις.

Ο αγαπημένος οικογενειακός προορισμός αγορών, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE, στολισμένο και φιλικό περιμένει όλες τις οικογένειες για να Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους. Μάλιστα, ειδικά για τους λιλιπούτειους φίλους μας έχει ετοιμάσει απίθανες χριστουγεννιάτικες δράσεις που θα απογειώσουν την εορταστική διάθεση.

Ραντεβού στο Πολικό Εξπρές!

Το Πολικό Εξπρές ετοιμάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι του μέσα στο AVENUE, για να πείσει όλα τα παιδιά ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει και είναι εκεί και τα περιμένει. Μέσα σε υπέροχα σκηνικά, έμπειροι και ταλαντούχοι ανιματέρ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία, όπως μόνο το AVENUE ξέρει!

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου οι μικροί φίλοι του Εμπορικού Κέντρου θα μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τη «μαγική κρεβατοκάμαρα» και μαζί με τους φίλους τους να ονειρεύονται τη χώρα του Άγιου Βασίλη. Όλοι μαζί θα ταξιδεύουν στους διαδρόμους του με το Πολικό Εξπρές, που θα κάνει βόλτες μέσα στο AVENUE και μετά από εκπλήξεις, θα τα οδηγήσει στον Άγιο Βασίλη αποδεικνύοντας σε μικρούς και μεγάλους, ότι υπάρχει.

Απολαύστε το Χριστουγεννιάτικό σας shopping στο AVENUE , αγοράστε τα δώρα τους αγαπημένους σας και μην παραλείψετε να δώσετε το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις και να διεκδικήσετε κατόπιν κληρώσεως τα πλούσια δώρα που προσφέρουν τα καταστήματα του εμπορικού.

Δείτε το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το Πολικό Εξπρές