Back to school Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 σκελετούς παιδικών γυαλιών ηλίου από τα οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ και για τα παιδιά προκειμένου να  προστατεύονται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Γνωρίζατε ότι το 80% της έκθεσης μας στην υπεριώδη ακτινοβολία συμβαίνει όταν είμαστε παιδιά, παίζοντας έξω;

Το πρόβλημα φυσικά συσσωρεύεται καθ όλη την διάρκεια της ζωής μας και γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε από νωρίς να προστατεύουμε τα μάτια μας.

Τι πρέπει να προσέξετε στην αγορά των γυαλιών ηλίου του παιδιού

Σίγουρα στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα εντυπωσιακά σχέδια, ωστόσο το βασικό κριτήριο θα πρέπει να είναι η ποιότητα. Πιο συγκεκριμένα:

Οι φακοί των γυαλιών θα πρέπει να απορροφούν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας

Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε στα γυαλιά ηλίου είναι ο φακός. Οι φακοί των γυαλιών ηλίου του παιδιού θα πρέπει να είναι οργανικοί για να μη σπάνε και να απορροφούν το 100% όλου του φάσματος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (UV). Οι φακοί αυτού είδους φακούς έχουν συνήθως μία σχετική ένδειξη, όπως ένα αυτοκόλλητο ή μία ετικέτα.

Αγοράζετε τα γυαλιά ηλίου του παιδιού μόνο από καταστήματα με οπτικά

Σίγουρα θα δείτε διάφορα χαριτωμένα σχέδια και σε άλλα καταστήματα με βρεφικά είδη, η ποιότητα όμως δεν θα είναι η ίδια. Επιπλέον, σε ένα κατάστημα οπτικών, οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με την ηλικία του παιδιού και τις ανάγκες του.

Επιλέξτε με προσοχή τον σκελετό

Μπορεί όπως αναφέρουμε και παραπάνω, η ποιότητα του φακού να είναι το πιο σημαντικό στα γυαλιά ηλίου, με την ίδια προσοχή όμως θα πρέπει να επιλέξετε και τον σκελετό. Προτιμήστε κάποιον σκελετό ανθεκτικό, ελαφρύ με ελαστικούς βραχίονες και χωρίς πολλές γωνίες. Ο σκελετός είναι σημαντικό να εφαρμόζει σωστά στο πρόσωπο του παιδιού, χωρίς να είναι πολύ μεγάλος ή να το πιέζει.

Αφήστε το παιδί να διαλέξει

Εάν το παιδί είναι λίγο μεγαλύτερο, μπορεί να διαλέξει και μόνο του το σχέδιο που προτιμά. Έτσι, θα τα φορά περισσότερο και δεν θα θέλει να τα αποχωριστεί.

Τα Οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ η καλύτερη επιλογή!

Πίσω στα θρανία και στα οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ με 4 καταστήματα στην Αθήνα (Μεταμόρφωση, Κολωνός, Ίλιον, Χαϊδάρι) μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές αλλά και να πραγματοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ  διαθλαστικό έλεγχο με υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ακρίβειας.  

Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας, τα οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, συνεχίζουν να επιτυγχάνουν τους στόχους που έθεσαν πίσω στο 1992 όταν άνοιξαν το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τη φροντίδα των ματιών σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το προσωπικό σας γούστο και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα και να ενημερώνεστε για διαγωνισμούς και για προσφορές μην παραλείψετε να κάνετε follow στη σελίδα τους στο FB https://www.facebook.com/profile.php?id=100063624425947και στο Ιnstagram https://www.instagram.com/prooptikioptika/

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σκελετό παιδικών γυαλιών ηλίου από τα Οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.  Οι νικητές θα επιλέξουν τα παιδικά γυαλιά ηλίου της αρεσκείας τους. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 15.00 το μεσημέρι. 

Οι όροι του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα σκελετό παιδικών γυαλιών ηλίου από τα Οπτικά ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. 

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:

1.Χρυσούλα Πήχα

2.Μάνος Τρικουράκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.