Αρχική InfoTeens Sports Canoe-Kayak: Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2011

Canoe-Kayak: Ημέρες Άθλησης και Ψυχαγωγίας 2011


Φαντάστηκες ποτέ ένα άγριο ποτάμι στην Αθήνα?!
Αν τις καθημερινές σου περνάς από 40 κύματα...έλα τα Σαββατοκύριακα να ζήσεις μια γεμάτη δράση περιπέτεια στα πιο ορμητικά νερά...στο κέντρο της Αθήνας! Η εταιρία «Πάρκα Αναψυχής και Αθλητισμού Ελληνικού Α.Ε.», διοργανώνει για τρίτη χρονιά την εκδήλωση Κάνοε Καγιάκ Ημέρες Άθλησης & Ψυχαγωγίας και σας προσκαλεί να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία κατάβασης rafting, kayak ή διθέσιων φουσκωτών στην Ολυμπιακή Πίστα Canoe Kayak Slalom της Αθήνας από 28 Φεβρουαρίου έως 17 Απριλίου 2011.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην εγκατάσταση και να παρακολουθήσουν ζωντανά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό προπονήσεις των Πρωταθλητών του Κάνοε Καγιάκ Σλάλομ, να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα μέσα από σχετικές παρουσιάσεις, επίδειξη του εξοπλισμού και της υδροδυναμικής λειτουργίας του αγωνιστικού στίβου, την προβολή σχετικών video και συμμετοχή σε διαδραστικά παιχνίδια.
Για τον Απρίλιο η εγκατάσταση θα είναι επισκέψιμη τα Σαββατοκύριακα 02-03.04 και 16-07.04. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι για το rafting 30€/άτομο και για τα Διθέσια Φουσκωτά 25€/άτομο και 30€/δύο άτομα.
Για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων καθώς και κρατήσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τη εκδήλωσης:
www.hellinikonparks.gr/days2011 Τηλέφωνο: 210-9848676


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.