Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Δ. Αγίας Παρασκευής: Ανακατασκευές και αναπλάσεις παιδικών χαρών για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά

Δ. Αγίας Παρασκευής: Ανακατασκευές και αναπλάσεις παιδικών χαρών για να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά

Με γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι ανακατασκευές και οι αναπλάσεις Παιδικών Χαρών στο πλαίσιο του έργου «επισκευή και συντήρηση των υπαίθριων χώρων και των Παιδικών Χαρών του Δήμου Αγίας Παρασκευής». Ειδικότερα:

Ολοκληρώνεται άμεσα η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στην οδό Γεναδίου στον Τσακό και θα ακολουθήσει η πιστοποίηση της.

Ολοκληρώνεται επίσης άμεσα η ανάπλαση της Παιδικής Χαράς στην οδό Ασημακοπούλου στον Αι Γιάννη.

Βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στην πλατεία Μικράς Ασίας-Αρκαδίου στον Τσακό και όταν ολοκληρωθεί θα προχωρήσει η πιστοποίηση της.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της Παιδικής Χαράς στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη στο Κοντόπευκο.

Θα ακολουθήσουν εργασίες ανακαίνισης στις Παιδικές Χαρές της οδού Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια και Τέλου Άγρα στο Κοντόπευκο.

Επίσης στο πλαίσιο προηγούμενης εργολαβίας έγινε πρόσφατα ανάπλαση όλου του χώρου της Παιδικής Χαράς της Κεντρικής Πλατείας, στην οποία θα τοποθετηθεί σύντομα ειδικό παιχνίδι για παιδάκια με αναπηρία (ΑμεΑ).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.