Δασκάλα γέννησε στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο της εν ώρα μαθημάτων!

Μια δασκάλα της ΣΤ’ Δημοτικού, στο Ντένβερ του Κολοράντο, έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο! Η Lindsay Agbalokwu, η οποία διδάσκει σε σχολείο της περιοχής Stapleton, πίστευε ότι της απομένουν ακόμα μερικές εβδομάδες πριν γεννήσει. Ωστόσο, την περασμένη Παρασκευή έζησε την έκπληξη της ζωής της, όταν η μικρούλα της αποφάσισε να κάνει νωρίτερα την εμφάνισή της, αναγκάζοντας τη νέα μαμά να γεννήσει… στο πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο της!

Όπως η ίδια αποκάλυψε αργότερα, είχα νιώσει νωρίτερα την ίδια μέρα κάποιες συσπάσεις, ωστόσο τις είχε περάσει για Braxton Hicks και δεν είχε δώσει μεγάλη σημασία. Όπως φάνηκε, όμως, είχε άδικο.

Η δασκάλα, λοιπόν, ξεκίνησε τη μέρα της ως συνήθως, ενώ παραβρέθηκε και σε μία σχολική βράβευση. Κάποια στιγμή ένιωσε έναν πόνο, όμως συνέχισε κανονικά το μάθημα στην τάξη της.

Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν πάρα πολύ γρήγορα, όπως η ίδια είπε μετά τον τοκετό: «Ξαφνικά, ένιωσα τρομερή πίεση και πόνο. Κατάλαβα ότι το μωρό βγαίνει και ζήτησα να καλέσουν ασθενοφόρο!»

Ζήτησε από μία άλλη δασκάλα να την καλύψει μέχρι να βγει έξω και να καλέσει ασθενοφόρο, ενώ ωστόσο εμφανίστηκε και ο διευθυντής του σχολείου. Η Agbalokwu ήταν στον πεζοδρόμιο και δεν μπορούσε καν να κουνηθεί. Μια συνάδελφός της έτρεξε και έφερε έναν υπνόσακο που έτυχε να έχει στο αυτοκίνητό της και ξάπλωσαν την δασκάλα στο πεζοδρόμιο. Ωστόσο τηλεφώνησαν στις Πρώτες Βοήθειες.

«Ξάπλωσα και βάλαμε το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και οι νοσηλευτές άρχισαν να δίνουν οδηγίες στη συνάδελφο δασκάλα και τον διευθυντή του σχολείου, για το πώς να φέρουν το μωρό στον κόσμο», περιγράφει η Agbalokwu.

Ευτυχώς, πυροσβέστες έφτασαν άμεσα στο σημείο και βοήθησαν με τον τοκετό –ωστόσο, όλοι παραδέχτηκαν ότι τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν τρομακτικά!

Η νέα μαμά ερωτήθηκε αν ντράπηκε: «Πονούσα τόσο πολύ που δεν με ένοιαζε εκείνη τη στιγμή ποιος ήταν μπροστά, ο διευθυντής ή η συνάδελφος δασκάλα –εξάλλου και οι 2 είναι γονείς.»

Λίγα λεπτά μετά γεννήθηκε η μικρούλα Zara, έξω ακριβώς από το σχολείο τη μαμάς της. Δεν έμειναν, βέβαια, εκεί για πολύ, αφού πολύ σύντομα μεταφέρθηκαν στο μαιευτήριο για περαιτέρω φροντίδα.

Δείτε τι είπε η ίδια στις ειδήσεις: