Αρχική InfoTeens Deco: 9 υπέροχες προτάσεις για ένα διαφορετικό εφηβικό δωμάτιο!

Deco: 9 υπέροχες προτάσεις για ένα διαφορετικό εφηβικό δωμάτιο!

Τα παιδιά μεγαλώνουν και αλλάζουν και το δωμάτιό τους το ίδιο!

Οι έφηβοι έχουν απαιτήσεις, ξέρουν τα πάντα, έχουν άποψη και είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης. Αλλά είναι διχασμένοι μεταξύ της παιδικής ηλικίας και της ενηλικίωσης. Οι περισσότεροι έφηβοι διατηρούν τα  αγαπημένα παιχνίδια τους καθώς δεν είναι έτοιμοι  να παραιτηθούν από την παιδική ηλικία, αλλά εσείς πρέπει να οργανώσετε έτσι τα πράγματα στο νέο δωμάτιο, ώστε να είναι μεγαλύτερο και πιο εξελιγμένο από το δωμάτιο της παιδικής τους ηλικίας.

Οι περισσότεροι έφηβοι θα εκτιμήσουν μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση στο δωμάτιό τους, σαν ένα μίνι, αυτόνομο διαμέρισμα, όπου μπορούν να περνούν τον περισσότερο χρόνο τους άνετα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, η κρεβατοκάμαρα ενός εφήβου πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτη, για να μπορεί να απλώνεται όταν το χρειάζεται,  να περνά την ώρα του παρέα με τους φίλους - άρα σαλόνι και δωμάτιο ύπνου - ενώ όλα αυτά θα αντανακλούν την προσωπικότητά τους!

Δείτε κάποιες προτάσεις που συλλέξαμε για σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.