Αρχική Deco Deco: Διακόσμηση με χρωματιστά τρίγωνα στους τοίχους-10 προτάσεις για όλους τους χώρους!

Deco: Διακόσμηση με χρωματιστά τρίγωνα στους τοίχους-10 προτάσεις για όλους τους χώρους!

Τα χρώματα στους τοίχους, τα σχέδια μικρά ή μεγαλύτερα, δίνουν μια πνοή μοναδικότητας στο χώρο και extra φαντασίας. Σήμερα επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε χρωματικές συνθέσεις για να ανανεώσετε το χώρο και τη διάθεσή σας, σε επιλεγμένα σημεία του σπιτιού, με γεωμετρικά σχήματα και μάλιστα τρίγωνα.

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία τοίχου με γεωμετρικά σχήματα, θα έχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, όμως γιατί να το κάνετε αν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να βάλετε την προσωπική σας σφραγίδα;

Αυτό που θα χρειαστείτε, είναι χρώματα, χαρτοταινία για να φτιάξετε το σχήμα στους τοίχους και βέβαια ιδέες. Τις ιδέες, θα τις βρείτε παρακάτω. Απολαύστε τις!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.