Αρχική Deco Deco: Έξυπνη διαρρύθμιση για μικρά παιδικά δωμάτια!

Deco: Έξυπνη διαρρύθμιση για μικρά παιδικά δωμάτια!

Δωμάτιο για δυο, με έξυπνο σχεδιασμό!

Τα παιδιά μεγαλώνουν, χρειάζονται το καθένα το δικό του χώρο μελέτης -και ύπνου βεβαίως- για να μπορούν να λειτουργούν δημιουργικά. Πολλές φορές το υπνοδωμάτιο είναι μικρό και πρέπει να σκεφτούμε προτάσεις για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Στις φωτογραφίες επάνω θα βρείτε 2 προτάσεις σε λευκό - για να δείχνει μεγαλύτερος ο χώρος - στις οποίες έχει γίνει σωστή εκμετάλλευση του ύψους του δωματίου. Έτσι, ο χώρος επάνω είναι για ύπνο και κάτω για διάβασμα!

Εδώ έχει γίνει σχεδιασμός για ένα συρόμενο κρεββάτι και με κάποιες μετατροπές μπορεί να υπάρξουν και δυο συρόμενα κρεβάτια!

Και σε αυτή την πρόταση έχουν εκμεταλλευτεί το ύψος του δωματίου, με τη διαφορά ότι υπάρχει μια βάση για τα συρόμενα κρεβάτια, και ο χώρος μελέτης είναι επάνω.

Εκμεταλευτείτε τις διαστάσεις του δωματίου και προσαρμόστε σε αυτές, υπερυψωμένους χώρου για μελέτη ή ύπνο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.