Αρχική Deco Deco: Κάντε λειτουργικούς τους χώρους αποθήκευσης!

Deco: Κάντε λειτουργικούς τους χώρους αποθήκευσης!

Τακτοποιήστε τους χώρους που εργάζεστε ή αποθηκεύετε τα πράγματά σας κάνοντας το χώρο λειτουργικό και χαρούμενο!

Αντί να αφήσετε τα πάντα σε κοινή θέα στα ράφια σας,  διακοσμήστε με στυλ και φαντασία και  σκεφτείτε γιαυτό. Ποια πράγματα που χρειάζεστε μπορούν προσδιορίσουν και τη διακόσμηση που σας αρέσει;

Βρίσκοντας έξυπνους τρόπους για να αποθηκεύσετε τα πάντα χωρίς να μοιάζουν με μια μονάδα αποθήκευσης, αυτή θα είναι η μεγαλύτερή σας πρόκληση!

Έχετε πάντα κοντά σας τα πράγματα που χρησιμοποιείτε συνέχεια, αλλά τακτοποιήστε τα σε μικρές και χαρούμενες θήκες ή κουτιά, πρώτα για να τα βρίσκετε εύκολα και στη συνέχεια για να χαίρεστε όταν τα βλέπετε.

Τοποθετήστε ράφια κοντά σας, ειδικά εάν εργάζεστε στο σπίτι και χρειάζεστε οργάνωση στο χώρο εργασίας. Αν έχετε πάγκο εργασίας, επιλέξτε μια ανεξάρτητη συρταριέρα για το κάτω μέρος, ή γραφείο με συρτάρια.

Αν έχετε μια ντουλάπα σαν αυτή που βλέπετε επάνω, κάντε κάτι!  Κρεμάστε, ξεκαθαρίστε  και τοποθετήστε ειδικές θήκες που θα σας λύσουν τα χέρια. Θα αποκτήσετε  χρόνο και καλή διάθεση, απλά και μόνο ξέροντας ότι έχετε τακτοποιήσει τα πάντα.

Χρησιμοποιείστε "καλόγερο" για τα ρούχα σας, ή ένα κουρτινόξυλο στο ύψος σας, για να κρεμάτε όσα δεν χωρούν στην ντουλάπα σας. Ακόμα, κρεμάστε πίνακες ανακοινώσεων και ράφια από γυαλί,  εκμεταλλευόμενοι τους τοίχους και τις δυνατότητές τους.

Με λίγα λόγια, εξαφανίστε την αταξία και βάζοντας κάδους ή θήκες δώστε στο χώρο σας άλλη διαρρύθμιση. Τοποθετήστε κατά ομάδες τα είδη που θέλετε να αποθηκεύσετε για να τα βρίσκετε πιο γρήγορα. Βάλτε ταμπέλες ή φωτογραφίες σε κουτιά αποθήκευσης, για να ξέρετε τι περιέχουν. Στα επάνω ράφια τοποθετήστε αυτά που θέλετε να βρίσκετε πιο εύκολα ή που χρησιμοποιείτε καθημερινά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.