Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Δείτε πώς ταξίδευαν τα μωρά με το αεροπλάνο τη δεκαετία του 1950 (εικόνες)

Δείτε πώς ταξίδευαν τα μωρά με το αεροπλάνο τη δεκαετία του 1950 (εικόνες)

Υπάρχουν πολύ έντονες συζητήσεις σχετικά με τα μωρά στα αεροπλάνα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο - οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να προσπαθούν ώστε η πτήση να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για κάθε ταξιδιώτη, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών. Σύμφωνα με σπάνιες φωτογραφίες από το 1953, στην προσπάθειά της να παρέχει την καλύτερη εμπειρία πτήσης, μια αεροπορική εταιρεία βρήκε αυτή τη φοβερή λύση για τους νεότερους επιβάτες!

Όπως θα δείτε στις αυθεντικές φωτογραφίες, η British Overseas Airways Corporation (BOAC), προκάτοχος της British Airways, πήγε ένα βήμα παραπέρα προκειμένου να εξασφαλίσει την ικανοποίηση ακόμα και των πιο μικρών σε ηλικία πελατών της, παρέχοντας κούνιες-αιώρες που κρέμονταν από το ράφι αποσκευών για τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ώστε το παιδί να κοιμάται άνετα και με ασφάλεια.

Ωστόσο, το παιδί έπρεπε να κρατηθεί στην αγκαλιά των γονέων του κατά την απογείωση και την προσγείωση, πρακτική που συνηθίζεται μέχρι και σήμερα. Παρά το γεγονός ότι οι σημερινές αεροπορικές εταιρείες παρέχουν παρόμοια κρεβατάκια για τα μωρά, τα περισσότερα από αυτά εφαρμόζουν στα διαχωριστικά τμήματα του αεροσκάφους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.