Δείτε πού μπορείτε να χαρίσετε αυτές τις μέρες παιχνίδια και παραμύθια που δεν χρειάζεστε

Σε κάθε σπίτι με παιδιά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, γίνονται οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις σε παιχνίδια και βιβλία καθώς είναι κρίμα να στοιβάζονται σε ράφια, να σκονίζονται και να μην αποτελούν αντικείμενα ψυχαγωγίας των παιδιών.

Αν, λοιπόν, έχετε και εσείς συγκεντρώσει παζλ, παιχνίδια, επιτραπέζια και παραμύθια που δεν τα χρειάζονται πλέον τα παιδιά σας αξίζει να τα δωρίσετε στην Στέγη της Ε.Γ.Ν.Υ.Α.  Μάλιστα, η ανάγκη αυτή γνωστοποιήθηκε και μέσω σχετικής δημοσίευσης στη σελίδα τους στο Facebook.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Η διεύθυνση είναι Θεμιστοκλή Σοφούλη στο Λαγονήσι και μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Καλλιόπη Χατζησταύρου στο τηλ. 2291072160.

Ας γνωρίσουμε την Ένωση Γονέων Υστερούντων Ατόμων (Ε.Γ.Ν.Υ.Α)

Το σωματείο (Ε.Γ.Ν.Υ.Α.) ιδρύθηκε από γονείς Ατόμων με Νοητική Υστέρηση (Α.Ν.Υ.) το 1973 και αναγνωρίστηκε ως Φιλανθρωπικό Σωματείο το 1977 (ΦΕΚ.535/Β΄/11-6-77).

Διοικείται από ένα επταμελές αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από μέλη μας, γονείς και συμπαραστάτες. Σκοπός της Ε.Γ.Ν.Υ.Α., βάσει του Καταστατικού της, είναι: «H μέριμνα για την προστασία, περίθαλψη, διαπαιδαγώγηση, ανάπτυξη δεξιοτήτων, σωματική αγωγή και επαγγελματική κατάρτιση, καθώς και αποκατάσταση, κοινωνική προσαρμογή και ενασχόληση με τα αθλητικά εφ’ όρου ζωής νοητικώς υστερούντων ατόμων, ηλικίας άνω των δεκαοκτώ (18) ετών, αμφοτέρων των φύλων».

Σήμερα, υπηρεσίες προσφέρονται σε πάνω από πενήντα (50) άτομα με δείκτη νοημοσύνης μεγαλύτερο του 30.