«Δεν ήξερα πόσο εξαντλητικό είναι»: Μπαμπάς έγινε… μαμά για μία μέρα και «τα είδε όλα»

«Δεν ήξερα πόσο εξαντλητικό είναι»: Μπαμπάς έγινε... μαμά για μία μέρα και «τα είδε όλα»

Ένας μπαμπάς αποφάσισε να κάνει εκείνος τις δουλειές του σπιτιού για να ξεκουράσει τη σύζυγό του και έχει να στείλει ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

«Στην αρχή ήμουν πολύ περήφανος για τον εαυτό μου, καθώς τους είχα βάλει όλους για ύπνο από τις 7.30 το απόγευμα. Καθώς έβγαινα ήσυχα έξω από το δωμάτιο, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα περνούσα τη νύχτα μου… Τρώγοντας πραλίνα από το βάζο και βλέποντας την αγαπημένη μου σειρά στην τηλεόραση. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη.

Όταν όμως γύρισα και είδα την γυναίκα μου και το κοριτσάκι μου ήταν σαν να με χτύπησε κεραυνός. Ήταν και οι δύο άρρωστες και εξοντωμένες επί τρία βράδυα στη σειρά με καμία τους να μην έχει κοιμηθεί όσο θα έπρεπε.

Ένιωθα πολύ βλάκας με τη σκέψη ότι θα ευχαριστιόμουν λίγες ώρες για τον εαυτό μου, όταν εκείνη βάζει πάνω από τον εαυτό της εκείνη και τα παιδιά ακόμη κι όταν είναι άρρωστη. Πιστεύετε, ότι έρχομαι σπίτι και βρίσκω τα πάντα καθαρά, ένα τέλειο γκουρμέ φαγητό, πλυμένα ρούχα

Όπως και η σύζυγός μου έχει κατά κάποιον τρόπο 4 επιπλέον ώρες την ημέρα, οι υπόλοιποι από τους απλούς θνητούς δεν τις έχουμε. Ως άνδρας δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς είναι η εξάντληση, όπως τη νιώθει μία μαμά. Απόψε αποφάσισα λοιπόν να ξεκουράσω τη γυναίκα μου και να βάλω εγώ τη μικρή για ύπνο . Εκείνη μου είπε ότι θα ξάπλωνε λίγο προτού συμμαζέψει την κουζίνα και μου φτιάξει το κολατσιό μου για αύριο. Η τελευταία της σκέψη ήταν “πρέπει να καθαρίσω την κουζίνα και να φτιάξω κολατσιό στον άντρα μου”, ενώ η δική μου “ουάου, σνακ και τηλεόραση”.

Έτσι λοιπόν, σας γράφω για να σας πω ότι η γυναίκα μου είναι ένα φοβερό άτομο. Καθαρίζω εγώ την κουζίνα και κοιτάζω γύρω γύρω στο σπίτι για να δω τι άλλο μπορώ να κάνω για να της ελαφρύνω την αυριανή της μέρα.

Αγαπητοί σύζυγοι που μπορεί να διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα σας σύστηνα να κάνετε το ίδιο. Μπορώ να βάλω στοίχημα από δολάρια μέχρι ντόνατς ότι η μαμά στο σπίτι σας είναι τόσο πολύ εξαντλημένη…»

Διαβάστε επίσης:

«Τον 21ο αιώνα τα παιδιά να πεθαίνουν από αφυδάτωση και λιμοκτονούν…»

Χαμός στη Ρόδο: Γονείς καταγγέλουν γιατρό για την ζημιά που υπέστη ο 16χρονος γιος τους

Φιλοδοξίες (προσδοκίες) γονέων παιδεύουσι τέκνα