«Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί»

Η αδελφή της 43χρονης την οποία δολοφόνησε με δύο σφαίρες ο 71χρονος που έχει συλληφθεί μίλησε στον ΑΝΤ-1.

«Δεν υπήρχε ζήλια. Επτά χρόνια γνωριζόντουσαν. Από τα λεγόμενα της αδερφής μου το θέμα ήταν ότι αυτός βολεύτηκε δίπλα σε μια κοπέλα, ας πούμε, ανήμπορη να τον αντιμετωπίσει. Μετά δεν ξεκόλλαγε και όταν έφτασε στα άκρα η υπόθεση – επειδή δεν δούλευε και καθόταν και η αδερφή μου αντέδρασε – έγινε το φονικό».

Τους ισχυρισμούς του 71χρονου γυναικοκτόνου ότι η ζήλια ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του και σκότωσε με δύο σφαίρες τη 43χρονη στη Σαλαμίνα, κατέρριψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η αδελφή του θύματος.

«Δεν φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα μια τέτοια τραγική εξέλιξη. Θα είχαμε κινητοποιηθεί με τη μητέρα μου και θα την είχαμε βγάλει από τη Σαλαμίνα» είπε η αδελφή της 43χρονης.

Η ίδια επανέλαβε τις σοβαρές καταγγελίες της μητέρας της ότι η 43χρονη αναγκάστηκε να πάει άγρια ξυλοκοπημένη από τον δράστη στο αστυνομικό τμήμα την Παρασκευή, συνοδεία της μητέρας της, καθώς υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε περιπολικό να στείλουν.

Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει

«Ήταν τόσο χτυπημένη που δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει» είπε, καταγγέλλοντας ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν της πήρε κατάθεση επειδή δεν μπορούσε να βγει από το αυτοκίνητο. Τελικά, η 43χρονη με τη μητέρα της επέστρεψαν την επόμενη ημέρα, όπου ήταν δυο άλλοι αστυνομικοί, που τις βοήθησαν να κάνουν την καταγγελία.

Και πάλι, όμως, όπως κατήγγειλε η αδελφή της 43χρονης, δεν έγινε η ανάλογη κινητοποίηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 71χρονου. «Θα μπορούσε να εντοπιστεί αμέσως» είπε, σημειώνοντας ότι ο δράστης το Σάββατο ήταν στη Σαλαμίνα και έκανε δρομολόγιο με πούλμαν στο αεροδρόμιο.

Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί

Τέλος, η αδελφή της 43χρονης αναφέρθηκε στο ανήλικο παιδί του θύματος, που είναι ΑμεΑ. «Σκέφτομαι το παιδί της που ήταν όλη μέρα μαζί» είπε με ραγισμένη φωνή. «Αν είχε ίχνος ευαισθησίας, να σκεφτόταν ποιον πάει να καταστρέψει. Δεν κατέστρεψε μόνο την αδερφή μου, κατέστρεψε και το παιδί», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα Πειραιά να να απολογηθεί αύριο Παρασκευή (8/12).

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της μητέρας του 22χρονου: «Δεν ήθελα να φύγει έτσι η ψυχή του παιδιού μου. Ήθελα να αφήσει φως και χαρά»

Περίμενε τα εγγόνια του στο πάρκο και τον πέρασαν για παιδόφιλο!

ΕΟΦ: Λίστα με 109 φάρμακα σε έλλειψη – Δείτε ποια παιδικά φάρμακα συμπεριλαμβάνονται