Αρχική Διαγωνισμοί Διαβάσαμε, προτείνουμε και… χαρίζουμε σε 5 τυχερούς αναγνώστες το παιδικό βιβλίο «Θέλω τη μαμααά μου…»

Διαβάσαμε, προτείνουμε και… χαρίζουμε σε 5 τυχερούς αναγνώστες το παιδικό βιβλίο «Θέλω τη μαμααά μου…»

Λατρεύω τα παιδικά βιβλία. Ανέκαθεν τα αγαπούσα, όμως αφού έγινα μαμά τα έβαλα οριστικά στην καρδιά. Ακόμα περισσότερο, όμως, λατρεύω τη στιγμή της ανάγνωσης αγκαλιά με την κόρη μου. Ειλικρινά, είναι η πιο χαλαρωτική στιγμή της ημέρας μου. Όταν, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μου το πρώτο βιβλίο της Βασιλικής Βλαχογιώργου «Θέλω τη μαμαααά μου…», ένα από τα αμέτρητα βιβλία που λαμβάνουμε κάθε τόσο εδώ στο Infokids.gr, το πήρα, όπως πάντα, στο σπίτι και λίγο πριν τον ύπνο, την στρίμωξα στο κρεβάτι της και… εντυπωσιάστηκα!

Ξεκίνησα να διαβάζω και δεν ήμουν σίγουρη αν το βιβλίο απευθύνεται περισσότερο σε εμένα ή στο παιδί! Στις σελίδες του, με την ιδιαίτερη (σαν από νερομπογιές) εικονογράφηση της Εμμανουέλας Κακαβιά, είδα… εμένα. Και εσένα. Και κάθε μαμά που κάθε πρωί ετοιμάζεται και ετοιμάζει σαν «την τρελή» τα παιδιά για το σχολείο, ώστε να μην αργήσει στη δουλειά της, στην οποία τελικά εμφανίζεται φορώντας… διαφορετικά παπούτσια στο κάθε πόδι! Είδα το παιδί μου που δεν έχει καμία συναίσθηση του χρόνου, που τα περιμένει όλα έτοιμα και που κάνει «καμώματα» και «μπεμπεκίσματα», θέλοντας τελικά -έστω υποσυνείδητα- να μου πει κάτι…

Κάτι που όσο νωρίτερα, εμείς οι μαμάδες, καταλάβουμε, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η ζωή μας, μα και τόσο πιο ισορροπημένα παιδιά θα μεγαλώσουμε!

 «Θέλω τη μαμααά μου…»

Δεν θα σας αποκαλύψω τι είναι αυτό, γιατί αξίζει πραγματικά να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Γι'αυτό προτείνω ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε αυτό το βιβλίο, με το οποίο θα ταυτιστείτε, μα και θα συνειδητοποιήσετε τι φταίει και τα παιδιά μας από τη μία θέλουν να «το παίζουν» ανεξάρτητα, κι από την άλλη είναι μέσα στην γκρίνια και θέλουν για το κάθε τι τη μαμά τους.

Το βιβλίο καταλήγει σε ένα σαφές μήνυμα και μία πολύτιμη συμβουλή για όλους τους γονείς. Δεν ξέρουμε αν, κάνοντάς την πράξη, θα δούμε αποτελέσματα από τη μία μέρα στην άλλη, όπως συνέβη με τον μικρό πρωταγωνιστή του. Αξίζει, πάντως, να δοκιμάσουμε!

Καταλήγει και κάπου αλλού: Σε 5 σούπερ διασκεδαστικά παιχνίδια, τα οποία θα κάνουν το παιδί να μην το αφήνει από τα χέρια του!

"Θέλω τη μαμά μου": Βασιλική Βλαχογιώργου
Σελίδες: 48
Εικονογράφος: Εμμανουέλα Κακαβιά
Τιμή: 8 ευρώ.

Εκδόσεις Οσελότος  - Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Και επειδή πραγματικά αξίζει να το διαβάσετε, εξασφαλίσαμε για εσάς 5 αντίτυπα, τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε δηλώνοντας συμμετοχή στον παρακάτω διαγωνισμό.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα από πέντε αντίτυπα του βιβλίου «Θέλω τη μαμααά μου…», της Βασιλικής Βλαχογιώργου, από τις εκδόσεις Οσελότος.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα πέντα βιβλία «Θέλω τη μαμααά μου…» από τις εκδόσεις Οσελότος.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 1.445 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1.Μαρία Κωστούλα 

2.Αθανασία Μπούζα

3.Δέσποινα Μυκωνιάτη

4.Γαλήνη Ηλιοπούλου

5.Πηνελόπη Κακαρώνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter