Δωρεάν μεταφορά φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη από τον Δ. Ηρακλείου Αττικής

Δωρεάν μεταφορά φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη από τον Δ. Ηρακλείου Αττικής

Ξεκινά για ακόμα μια χρονιά το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου.

Από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα (Δευτέρα με Παρασκευή), το λεωφορείο θα φεύγει στις 8.00 το πρωί από τον κόμβο του προαστιακού επί της λεωφόρου Ηρακλείου για να κατευθυνθεί, μέσω Αττικής Οδού, προς την Πανεπιστημιούπολη.

Τι πρέπει να ξέρουν όσοι φοιτητές θέλουν να το χρησιμοποιούν

Όσοι φοιτητές είχαν εκδώσει πάσο επιβίβασης τις προηγούμενες χρονιές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς κάποια άλλη διαδικασία και αυτήν την χρονιά. Όσοι είχαν κάνει αίτηση και είχαν εκδώσει πέρυσι πάσο αλλά δεν πρόλαβαν να το παραλάβουν, λόγω της αναστολής λειτουργίας των πανεπιστημίων εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία, μπορούν να το πάρουν στα χέρια τους από το γραφείο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου (1ος όροφος δημαρχείου) από την Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί.

Πώς να βγάλετε πάσο

Ομοίως, όσοι φοιτητές θέλουν να εκδώσουν φέτος πρώτη φορά πάσο χρήσης της ειδικής γραμμής, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία των Σχολικών Επιτροπών (1ος όροφος δημαρχείου) από Τρίτη 12 Οκτωβρίου και κάθε ημέρα από τις 8.30 έως τις 10.30 το πρωί ή μέσω mail στο [email protected] προσκομίζοντας ή επισυνάπτοντας τα εξής δικαιολογητικά: αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο εάν δεν έχει εκδοθεί ακόμα η ταυτότητά τους), μια φωτογραφία προσώπου και ένα αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (βεβαίωση δημοτολογίου, λογαριασμός ΔΕΚΟ κτλ).
Τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες: 2132000105 και 2132000221.

Η δήλωση του Δημάρχου

«Διευκολύνουμε τη καθημερινότητα των νέων της πόλης μας, συμβάλλουμε ώστε οι φοιτητές του Ηρακλείου να μπορούν πιο εύκολα να μεταβαίνουν στην Πανεπιστημιούπολη για τις σπουδές τους. Δρομολογούμε λοιπόν, και φέτος την ειδική γραμμή της Δημοτικής Συγκοινωνίας. Και μπορούμε να το κάνουμε καθώς φροντίσαμε να αγοράσουμε, πριν λίγα χρόνια, καινούργια λεωφορεία ώστε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του Δήμου μας. Καλή και παραγωγική χρονιά στους φοιτητές μας», το μήνυμα του δημάρχου της πόλης, Νίκου Μπάμπαλου.

Διαβάστε επίσης:

“Με τις μάσκες, προέκταση της ανάσας των μαθητών και ιχνηλάτηση επαφών, πώς να γίνει μάθημα;”

Μελέτη σοκ για τον κορωνοϊό: Σε κάθε 4 θανάτους ενηλίκων ένα παιδί χάνει το γονιό του

Σοκ στη Λάρισα: 16χρονος έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου