Δουλεύοντας από το σπίτι με 5 παιδιά: Η αφίσα αυτού του μπαμπά που θα αντιγράψουμε όλοι!

O David Kuhl, ένας μπαμπάς 5 (!) παιδιών από τη Φλόριντα, κοινοποίησε πριν από μερικές ημέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο LinkedIn μια φωτογραφία, η οποία δεδομένων των συνθηκών πανδημίας και καραντίνας που επικρατούν σε όλον τον πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αμέσως viral.

Όπως δημοσιεύει, λοιπόν, η σελίδα Goodmorningamerica, στην οποία μίλησε ο μπαμπάς, τη φωτογραφία δημοσίευσε στο πλαίσιο ενός χιουμοριστικού Halloween “διαγωνισμού” από την εταιρία που εργάζεται, ως human resources leader. Είναι σαφές, ότι έπειτα από τις χιλιάδες θεάσεις και τα σχόλια που είχε, στον διαγωνισμό αυτό βγήκε πρώτος!

Στην εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε τον ίδιο να εργάζεται από το σπίτι, μέσα στο γραφείο του, έξω από την πόρτα του οποίου έχει κολλήσει μία αφίσα που γράφει ένα μήνυμα προς τα παιδιά του, δηλαδή κανόνες για όταν ο μπαμπάς κάνει meeting:

Ο μπαμπάς είναι σε meeting.

Μην εισέρχεστε (αλλιώς θα σας απαγορευτούν οι οθόνες για 2 μέρες).

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας:

  • Όχι
  • Εκτός κι αν αιμορραγείς, δεν έχεις τίποτα
  • Φρούτο
  • Στο πλυντήριο
  • ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΜΑ!

Πολλοί ήταν αυτοί που επαίνεσαν τον Kuhl για το χιούμορ του, ενώ υπήρξαν βέβαια και εκείνοι που τον κατηγόρησαν για την απάντηση “Ρώτα τη μαμά!”.

“Οι γυναίκα μου κι εγώ αστειευόμαστε με αυτό, καθώς διαρκώς ο ένας ‘κάνει πάσα’ τα παιδιά στον άλλον όταν ζητούν κάτι. Εργάζεται και εκείνη από το σπίτι και προφανώς μοιραζόμαστε εξίσου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις. Ξέρει, όμως, πολύ καλά πως όταν έχω meeting είναι σημαντικό να μη με διακόψει κανείς”, λέει ο ίδιος αναφερόμενος, επίσης, και στο πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς να εργάζονται από το σπίτι, ειδικά όταν και τα παιδιά είναι εκεί.

“Είναι αμφίρροπα τα συναισθήματα για το θέμα αυτό. Πάντως, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό και έχει πλάκα να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Σε κάθε περίπτωση, ανοίγει μπροστά μας έναν νέο τρόπο ζωής, αρκεί να βρούμε πώς θα πλεύσουμε σε αυτόν. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα και από την αφίσα, παραδέχομαι ότι μου αρέσει το ότι έχω την δυνατότητα να βρίσκομαι περισσότερες ώρες με τα παιδιά μου στο σπίτι.”