Eφιάλτης για την οικογένεια με τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – Έδωσαν DNA

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν οι οικογένειες δύο αδερφών στην Καλαμπάκα. Τα τρία τους κορίτσια, δύο δίδυμες και η ξαδέρφη τους, ήταν στο μοιραίο δρομολόγιο που βάφτηκε στο αίμα στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Eφιάλτης για την οικογένεια με τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – Έδωσαν DNA

Οι τρεις φοιτήτριες βρίσκονταν στα μπροστινά βαγόνια του συρμού που παραδόθηκαν στις φλόγες και υπέστησαν μεγάλες ζημιές.

Οι γονείς τους πήγαν την Τετάρτη (01.03.2023) στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και προσπάθησαν να αναγνωρίσουν κάποιες από τις σορούς που τους υπέδειξαν οι γιατροί.

Μέσω DNA αναγνωρίστηκαν οι σοροί των διδύμων 20χρονων και της ξαδέρφης τους

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού. Οι σωροί τους αναγνωρίστηκαν μέσω DNA.

Οδυρμός για τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – “Λύγισε” η γιαγιά για τα εγγόνια της (video)

Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, οι δίδυμες 20χρονες  Θώμη και Χρύσα και η πρώτη τους εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.

Τα παιχνίδια της μοίρας είναι τραγικά καθώς ο μπαμπάς των δίδυμων φοιτητριών ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας και αναζητούσε εναγωνιωδώς τις κόρες του. Δυστυχώς τα χειρότερα νέα και οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα 3 νεαρά κορίτσια πέταξαν για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΕΣ  ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ

Τραγική ειρωνεία είναι ότι οι τρεις τους ταξίδευαν για πρώτη φορά με το τρένο. Πάντα πήγαιναν με το ΚΤΕΛ ή με ΙΧ. Τώρα πήραν το τρένο από την Καλαμπάκα και έγινε αυτό. Είναι τραγικό».

Οι τρεις αδικοχαμένες κοπέλες ηλικίας – 19 και 20 ετών – ήταν φοιτήτριες στο ΑΠΘ και επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, μετά το τριήμερο της Αποκριάς, και την ώρα της μεγάλης σύγκρουσης των συρμών, σύμφωνα με τον δήμαρχο Μετεώρων, «οι νεαρές πρέπει να βρίσκονταν στο 2ο βαγόνι ή στο κυλικείο».

ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Η οικογένεια του Νίκου Πλακιά έχασε τις δυο δίδυμες κόρες της (Θώμη και Χρύσα ετών που σπούδαζαν φαρμακευτική και αισθητική) και η οικογένεια του αδερφού του Δημήτρη, την Αναστασία όπως διαβάζουμε στο e-thessalia.gr.

“Λύγισε” η γιαγιά για τα εγγόνια της (video)

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, οι δυο αδερφές Θώμη και Χρυσά που είχαν μεταβεί μαζί με την ξαδέρφη τους Αναστασία στην γενέτειρα τους στο Καστράκι Καλαμπάκας για να περάσουν τις ημέρες της Αποκριάς ταξίδεψαν χθες με την μοιραία αμαξοστοιχία, ώστε να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και οι παππούδες των τριών κοριτσιών και ειδικά η γιαγιά Αναστασία που έχασε τις τρεις εγγονούλες της και μετέβη απο την Λάρισα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου επικρατεί βουβός πόνος και σιωπή από όλη την τοπική κοινωνία καθώς κανείς δεν θέλει να πιστέψει οτι χάθηκαν οι τρεις νεαρές κοπέλες.

Νωρίτερα τελέστηκε τρισάγιο στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλο στο Καστράκι στην μνήμη των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος, απώλεια & παιδί (Μέρος 1ο)

“Οι μανάδες είναι υπερπροστατευτικές στην Ελλάδα κι ας το κοροϊδεύουμε γιατί κανείς άλλος δε σε προστατεύει “

Οδυρμός για τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – “Λύγισε” η γιαγιά για τα εγγόνια της (video)