Έφηβη με χρόνιους πόνους είχε όγκο δυόμισι κιλών στην κοιλιά της

Μια δεκαεπτάχρονη με ιδιαίτερα δραστήρια και αθλητική ζωή εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ με πόνους στο στομάχι. Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι είχε ένα τεράστιο όγκο στην κοιλιά της που ζύγιζε περισσότερο από δυόμισι κιλά.

Πόνοι στο στομάχι από την παιδική ηλικία

«Η Tamar παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι από νεαρή ηλικία», ανέφερε η μητέρα της. «Είχαμε έρθει σε επαφή με διάφορους γιατρούς που διενήργησαν εξετάσεις, αλλά τα αποτελέσματα έδειχναν ότι όλα ήταν φυσιολογικά, και επομένως νομίζαμε ότι όλα ήταν εντάξει. Αποδώσαμε τους πόνους της στο άγχος που προκλήθηκε από διάφορες αλλαγές στη ζωή της, όπως η μετακόμιση μας, οι εξετάσεις του σχολείου και η μη ισορροπημένη δίαιτα».
Ένα βράδυ, θυμάται η μητέρα της, «η Tamar άρχισε να παραπονιέται για δυνατούς πόνους στην κοιλιά. Πράγματι η κοιλιά της είχε φουσκώσει απότομα. Η Tamar είναι πολύ λεπτό κορίτσι και αρκετά μικροκαμωμένη. Ανησυχήσαμε πολύ για το φούσκωμα που είχε». Η μητέρα της Tamar τη μετέφερε στο νοσοκομείο Hadassah, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το στομάχι της είχε όγκο ο οποίος καταλάμβανε ολόκληρη την κοιλιακή και πυελική κοιλότητα.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ