Είδαμε τις κόρες του Στέλιου Ρόκκου και μείναμε με το στόμα ανοιχτό – Ξέρετε ότι έχει 4 παιδιά;

Είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές που μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες και τραγούδια διαχρονικά. Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο που εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης είναι και ένας υπέροχος μπαμπάς 4 παιδιών!

Ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί συνολικά τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον 33χρονο Δημήτρη, τον 29χρονο Ανδρέα, και δύο κόρες, τη 21χρονη Δέσποινα και την 14χρονη Μέλια. «Τώρα έχουν τις ζωές τους, όταν χρειαζόταν δεν είχα χρόνο να τους αφιερώσω. Χρειαζόταν», έχει δηλώσει ο Στέλιος Ρόκκος για τα παιδιά του σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, αφού κάποια από τα παιδιά του μένουν στη Μεγαλόνησο.

Οι πανέμορφες κόρες του Στέλιου Ρόκκου

View this post on Instagram

A post shared by Rokkou (@despoinarokkou)

Πριν από λίγες ημέρες ο Στέλιος Ρόκκος είχε τη χαρά να έχει μαζί του στα παρασκήνια του X Factor τις κόρες του. Η Δέσποινα Ρόκκου, κόρη του τραγουδιστή με τη Μαρία Χέλιου δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μικρότερη ετεροθαλή αδελφή της, Μέλια, καρπό του έρωτα του Στέλιου Ρόκκου με τη Νικολέττα Τρίκη.

Φωτογραφίες του τραγουδιστή με τα παιδιά του

Ο γιος του Δημήτρης

Ο γιος του Ανδρέας

Διαβάστε επίσης:

Κύβος του Ρούμπικ: Το παιχνίδι που υπόσχεται να συναρπάσει το παιδί σας

Πανελλήνιες 2022: “Πρεμιέρα” για τα ΕΠΑΛ με Νέα Ελληνικά (2/6) – Το Ιnfokids.gr στο πλευρό των υποψηφίων και φέτος

Μπαμπάς 12χρονης που “έσβησε” στον ύπνο: “Δεν ψάχνω το γιατί. Κάναμε μόνοι μας ΚΑΡΠΑ για να την επαναφέρουμε. Τώρα τι θα αλλάξει;”