Οικογένεια με 4 παιδιά στην Δραπετσώνα ζητάει την βοήθειά μας: “Είμαστε σε απόγνωση, βοηθήστε μας”

Ο Σύλλογος Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος με ανάρτησή του απευθύνει έκκληση για βοήθεια για μια οικογένεια με 4 παιδιά στην Δραπετσώνα. Η οικογένεια ζούσε σε ένα υπόγειο σπίτι με πολύ υγρασία με κομμένο το νερό και το ρεύμα και με ενοίκι , ο πατέρας εργαζόταν με σύμβαση στο δήμο η μητέρα άνεργη.

‘Ενας φιλανθρωπικός οργανισμός τους βοήθησε και τους πήρε από το σπίτι αυτό και τους έβαλε σε μια ένα άλλο σπίτι με ενοίκιο με συνθήκες λίγο καλύτερες με λίγα πράγματα μια και τα αλλά είχαν καταστραφεί και οι 2 γονείς πλέον άνεργοι [σταμάτησε ο πατέρας να εργάζεται στο δήμο έληξε η σύμβαση του ] και με το μοναδικό τους εισόδημα το Α21.

Η οικογένεια ζει σε ένα σπίτι που έχει παρα πολλές ελλείψεις και δυστυχώς δεν μπορούν να ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες των παιδιών αλλά και ολόκληρης της οικογένειας καθώς οι γονείς είναι άνεργοι.

Όσοι μπορούμε ας βοηθήσουμε την οικογένεια να σταθεί στα πόδια της.

Αυτές είναι οι ανάγκες της οικογένειας:

μαξιλάρια
σεντόνια
φώτα
λάμπες
κουβέρτες
κουζίνα ηλεκτρική
ποτήρια
ένα πλυντήριο ρούχων
μαξιλαροθήκες
αποκωδικοποιητής
έπιπλα *δεν έχουν σχεδόν τίποτα
πιρούνια
πιάτα
τρόφιμα *μακαρόνια ρύζια γάλα εβαπορέ
κρέας
λάδι
λαχανικά
απορρυπαντικά
αφρόλουτρα σαμπουάν

Ρούχα και παπούτσια καλύφθηκαν από τον Σύλλογο Τριτέκνων – Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος

Οι ανάγκες είναι άμεσες κάθε μέρα που περνάει η οικογένεια βρίσκεται όλο και σε πιο δύσκολη κατάσταση. Όποιος μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τον σύλλογο στο  6975688814

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του σπιτιού:

Δείτε το κείμενο της έκκλησης πατώντας εδώ