Έκκληση: Ο 17χρονος Γιώργος πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και πρέπει να κάνει τη θεραπεία του

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 17χρονου Γιώργου από την Νάουσα που πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία και η οικογένειά του αδυνατεί να ανταποκριθεί στο υψηλό κόστος των μετακινήσεων για τη θεραπεία καθώς και οι δύο γονείς δεν εργάζονται.

Ο 17χρονος μαθητής είναι το μεγαλύτερο παιδί 7μελους οικογένειας. Η οικογένεια είναι ποντιακής καταγωγής ερχόμενη από την πρωην Σοβιετική Ένωση και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η περιπέτεια της υγείας του 17χρονου

Ο Γιώργος πάσχει από οξεία μυελογενή λευχαιμία από 21/3/2018. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί έκανε χημειοθεραπείες που δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα οι γιατροί να τον μεταφέρουν στο νοσ. Γ. Παπανικολάου στις 7/7/2020 για να του γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Έγινε στις 16/7/2020 με δότη τον αδελφό του.

Στις αρχές Δεκεμβρίου η κατάστασή του επιδεινώθηκε ξανά. Δεύτερο σφοδρό χτύπημα για τον ίδιο και την οικογένειά του . Ο Γιώργος ξεκινάει και πάλι τις χημειοθεραπείες και αυτή τη στιγμή οι γιατροί τον ετοιμάζουν για δεύτερη μεταμόσχευση.

Τα έξοδα της οικογένειας είναι μεγάλα καθώς η διαδρομή Νάουσα-Θεσσαλονίκη γίνεται μέρα παρά μέρα.  Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία (περιμένουν απάντηση από γιατρούς).

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με την οικογένεια του παιδιού

Τα στοιχεία του παιδιού:  Γιώργος Καλαϊτσεβ του Έντγκαρ

Τηλ. Κιν. πατερα – 6987242144