Αρχική Νέα Έκκληση πατέρα: «Βοηθήστε με να βρω τον 13χρονο γιο μου, Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο»

Έκκληση πατέρα: «Βοηθήστε με να βρω τον 13χρονο γιο μου, Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο»

Ώρες αγωνίας για τον Αναστάσιο Αλεξόπουλο, που έχει χάσει τα ίχνη του 13χρονου γιου του, Δημήτρη, ο οποίος παραθέριζε με τον παππού και τον θείο του στο Μάτι.

Η έκκληση του πατέρα

"Κάνω έκκληση αν κάποιος έχει κάποια πληροφόρηση για τον Δημήτρη Αλεξόπουλο, 13 χρονών, τον κ. Νίκο Καλεγιαννάκο, 84 χρονών, την κα Παρασκευή Καλεγιαννάκου 74 και τον Γιάννη Καλεγιαννάκο 57 ετών. Η τελευταία πληροφορία που έχω είναι ότι μπήκαν σε βάρκα, αλλά δεν είναι καταγεγραμμένοι σε καμία λίστα του Λιμενικού. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει", ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλοκαίρι μαζί στις 7, ο πατέρας του αγοριού.

Τι αναφέρεται στην ανοιχτή βάση δεδομένων για τους αγνοουμένους

Μάλιστα υπάρχει σχετική αναφορά και στην ανοιχτή βάση δεδομένων για τους αγνοουμένους όπου χαρακτηριστικά αναφέρονται τα εξής:

Παρακαλώ να κοινοποιήσετε την φωτογραφία του αγνοούμενου γιου μου ετών 13. Το όνομά του είναι Δημήτρης Αρίστος Αλεξόπουλος Αγνοείται από την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 18.00 από το Μάτι όπου έφυγε με τους παπούδες του με το αμάξι του Θείου του. (Αγνοούνται όλοι Νικόλας, Γιάννης και Παρασκευή  Καλεγιαννακου) Το τηλέφωνο μου είναι 6974496798 Αναστάσιος Αλεξόπουλος.

Η μητέρα του 13χρονου υπεβλήθη σε εξέταση DNA

Η μητέρα του 13χρονου αγοριού με όση ψυχική δύναμη της έχει απομείνει πήγε σήμερα στο νεκροτομείο όπου μεταφέρθηκαν κάποιες από τις σορούς των ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά. Η γυναίκα υπεβλήθη σε εξέταση DNA, ώστε να μάθει αν το παιδί είναι ανάμεσα στα θύματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter