Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Εκπ. Γείτονα: Προκήρυξη υποτροφιών για μαθητές που θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, στο Γενικό Λύκειο και στο IB DP

Εκπ. Γείτονα: Προκήρυξη υποτροφιών για μαθητές που θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο, στο Γενικό Λύκειο και στο IB DP

Τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα προκηρύσσουν Διαγωνισμό για τη χορήγηση ακαδημαϊκών υποτροφιών για το Σχολικό Έτος 2017-2018. Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες που κατά το σχολικό έτος 2017-18 θα φοιτήσουν σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, του Λυκείου και του ΙΒ DP.

Θα χορηγηθούν συνολικά είκοσι τέσσερις (24) ακαδημαϊκές υποτροφίες:

Είκοσι (20) υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές και μαθήτριες που, κατά το σχολικό έτος 2017-18, θα φοιτήσουν στις Α’, Β’, Γ’ τάξεις του Γυμνασίου και στις Α’, Β’ τάξεις του Γενικού Λυκείου. Πιο συγκεκριμένα: Δέκα (10) μαθητές/τριες (δύο σε κaθεμία από τις παραπάνω τάξεις) που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό θα έχουν έκπτωση 100% επί του κόστους των διδάκτρων. Δέκα (10) μαθητές/τριες (δύο σε κaθεμία από τις παραπάνω τάξεις), που θα καταλάβουν τις αμέσως επόμενες θέσεις στο διαγωνισμό θα έχουν έκπτωση 50% επί του κόστους των διδάκτρων.

Τέσσερεις (4) υποτροφίες θα χορηγηθούν σε μαθητές και μαθήτριες που κατά το σχολικό έτος 2017-18 θα φοιτήσουν στις τάξεις ΙΒ DP1, IB DP2 και στην Γ’ Λυκείου. Πιο συγκεκριμένα: Δύο (2) μαθητές/τριες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό και θα φοιτήσουν στην Γ΄ τάξη του Λυκείου θα έχουν έκπτωση 100% επί του κόστους των διδάκτρων.Ένας (1) μαθητές/τρια που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό και θα φοιτήσει στην IB DP2 τάξη θα έχει έκπτωση 100% επί του κόστους των διδάκτρων.Ένας (1) μαθητής/τρια που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό και θα φοιτήσει στην IB DP1 τάξη θα έχει έκπτωση 100% επί του κόστους των διδάκτρων

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 (17:00-21:00), στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, στη Βάρη Αττικής. Αναλυτικές πληροφορίες και η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στο διαγωνισμό βρίσκονται στη διεύθυνση http://geitonas.edu.gr. Οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό μέχρι τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Σχολείο (τηλ. 210-9656200).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter