Εκπτώσεις εξ ουρανού & ατελείωτο παιχνίδι για τους μικρούς επισκέπτες του Athens Metro Mall

Το Αthens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, υποδέχεται δυναμικά τη νέα χρονιά με εκπλήξεις για όλη την οικογένεια! Από 9 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου, κάντε τις αγορές σας σε απίθανα χαμηλές τιμές, με εκπτώσεις έως και 70%, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου απολαύστε Κυριακάτικο shopping, ενώ οι μικροί φίλοι του Athens Metro Mall θα διασκεδάζουν στα Happy Family Weekends κάθε Σαββατοκύριακο!

Αμέτρητες εκπτώσεις έως και -70% πέφτουν από τον ουρανό στο Athens Metro Mall και αλλάζουν την ατμόσφαιρα! Πραγματοποιήστε τις πιο οικονομικές αγορές σας, μέσα από τα 90 επώνυμα καταστήματα αγαπημένων brands μόδας, ομορφιάς, τεχνολογίας και ειδών σπιτιού που σας περιμένουν στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων. Μην ξεχάσετε ότι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, τα καταστήματα του Athens Metro Mall θα είναι ανοιχτά, προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές, μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας!

Από τις 7 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, παιδιά και γονείς διασκεδάζουν, παίζουν και μαθαίνουν στα Happy Family Weekends , στον 3ο όροφο του Athens Metro Mall. Από τις 11:00 έως τις 16:00 – και με ελεύθερη είσοδο – με τις δραστηριότητες του Ιανουαρίου ταξιδεύουμε στο μαγικό κόσμο του διαστήματος, ανακαλύπτουμε τα αστέρια, παίζουμε με τους αστροναύτες και τα UFO και κάνουμε υπέροχες διαστημικές κατασκευές!

Παράλληλα, οι ακόμη πιο μικροί επισκέπτες (18 μηνών – 3 ετών) απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού με ειδικές δράσεις που συνδυάζουν αφήγηση παραμυθιών, μουσικοκινητικά παιχνίδια και δημιουργικές κατασκευές, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 έως τις 14:00 στον 4ο όροφο του Athens Metro Mall.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276
Αγ. Δημήτριος, 173 43
Τηλ: 210 9769444
www.athensmetromall.gr