Εξαφάνιση 18χρονης μάνας από την Κρήτη: Έδωσε σημεία ζωής – Αρνείται να επιστρέψει στο μωρό της

Μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο και εξέδωσε ανακοίνωση για την εξαφάνισή της, η 18χρονη Σιπράνζα Μ, μητέρα ενός μωρού 11 μηνών, που τα ίχνη της αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου όταν και έφυγε από το σπίτι της στο Ασήμι Ηρακλείου, χθες απάντησε σε τηλεφωνική κλήση των συγγενών της.

Η 18χρονη δεν επιθυμεί να επιστρέψει και δεν θέλει το μωρό της

Οι συγγενείς της χθες κατάφεραν επιτέλους να επικοινωνήσουν με την “αγνοούμενη” 18χρονη μητέρα και ενώπιον της κάμερας της ΚΡΗΤΗ TV, της απηυθυναν έκκληση να επιστρέψει στο μωράκι της. Εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Όπως αποκάλυψαν κα οι συγγενείς της 18χρονης, το 11 μηνών αγοράκι της αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και η “εξαφάνιση” της μητέρας δημιουργεί σημαντικά προβλήματα. Ειδικότερα, μία ημέρα μετά την εξαφάνιση της μητέρας, είχε οριστεί ραντεβού για την εξέταση του μωρού στο ΠΑΓΝΗ, ώστε στο μέσο της ίδιας εβδομάδας, να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία αναβλήθηκε, καθώς κανένας από τους δύο γονείς δεν βρέθηκε εκεί για να υπογράψει.

Ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται εδώ και τέσσερις μήνες στο Πακιστάν, αντιμετωπίζοντας και εκείνος σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από προτροπή του πατριού της κοπέλας, ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα της, με καταγωγή από την Αλβανία, όταν εκείνη ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Η σπαρακτική έκκληση των συγγενών στην 18χρονη