Ελένη Μενεγάκη: H εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασε μετά τις γέννες των παιδιών της

Ελένη Μενεγάκη: H εξομολόγηση για τις άγνωστες δυσκολίες που πέρασε μετά τις γέννες των παιδιών της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της άγνωστες λεπτομέρειες για το πώς βίωσε τις τέσσερις εγκυμοσύνες της αλλά και τα προβλήματα που κατά καιρούς την ζόρισαν με τα παιδιά.

Γύρισε το χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη έχοντας 4 παιδιά σε διαφορετικές ηλικίες και με διαφορετικές ανάγκες το καθένα. Μην ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια είναι μαμά του 19χρονου Άγγελου, της 17χρονης Λάουρας, της 14χρονης Βαλέριας και της 7χρονης Μαρίνας.

“ΠΙΕΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ”

«Εγώ έκανα τέσσερα παιδιά. Ζορίστηκα στην πορεία, όταν τα παιδιά αρχίζουν και ξεπετάγονται και βγαίνουν άλλου είδους θέματα. Τσακωμοί, όχι εδώ αυτό… Αυτά ναι. Σε αυτά μπορεί να έχω πιεστεί κατά καιρούς, να έχω αισθανθεί ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Μενεγάκη: H εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασε μετά τις γέννες των παιδιών της

Πώς βίωσε τις εγκυμοσύνες της;

«Στις γέννες μου η αγωνία μου ήταν ότι θα προχωρήσει η εγκυμοσύνη και ότι θα φτάσω να πάρω στα χέρια μου ένα μωράκι. Μετά τη γέννα εγώ δεν είχα τίποτα, πραγματικά σας το λέω. Τώρα θες επειδή ήμουν πολύ καλά οχυρωμένη, είχα την μάνα μου συνέχεια μαζί μου, αισθανόμουν πιο ήρεμη, τα ονειρευόμουν τα μωρά, τα περίμενα. Ίσως γιατί ξεκίνησα και σε μια ηλικία που δεν ήμουν πολύ μεγάλη, 31 έκανα τον Άγγελο», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω, μπορεί όλα να έχουν σχέση. Αλλά αυτό εγώ δεν το ένιωσα. Αλήθεια σας λέω. Οι αγωνίες μου ήταν μέχρι να δω το μωρό. Και επειδή γεννώντας ήξερα ότι στις 40 μέρες θα πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά μου και η δουλειά μου ήταν ευχαρίστηση, ο κόσμος που ήταν δίπλα μου, οι συνεργάτες μου, πάντα βοηθητικοί. Δηλαδή σε όλα είχα βοήθεια. Πιστεύω ότι όλα αυτά με έχουν βοηθήσει».

Διαβάστε επίσης:

Μαριανίνα Κριεζή: Η 14χρονη που έστελνε επιστολές στον Σεφέρη μας κάνει να αναπολούμε τα παιδικά μας χρόνια

“Έσβησε” από κορωνοϊό ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών και εργαστήρια για παιδιά 6-12 ετών