Ένας 9χρονος και μια 6χρονη έβγαλαν μέσα στο 2020 περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια – Μάθετε πώς!

Ανάμεσα στους πιο κερδοφόρους YouTubers για το 2020, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε πρόσφατα το Forbes, χρησιμοποιώντας στοιχεία από τον Ιούνιο του 2019 έως και τον Ιούνιο του 2020 ξεχώρισαν (και) φέτος δύο μικρά παιδιά, τα οποία χάρη στα videos τους που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views, κατάφεραν να βγάλουν αστρονομικά χρηματικά ποσά!

Ο λόγος για τον 9χρονο Ryan Kaji, από τις HΠΑ, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων YouTubes για τη χρονιά που πέρασε, με τον τραπεζικό του λογαριασμό να υπολογίζεται πως έχει αυξηθεί μεταξύ 29,5 εκατομμύρια και 12,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020. Στα βίντεο που προβάλει σχεδόν καθημερινά το κανάλι του “Ryan’s World”, με τους περισσότερους από 41,7 εκ. συνδρομητές, συναντάμε τον ίδιο, τη μητέρα του, τον πατέρα του και τις δίδυμες αδερφές του.

Τι κάνουν σε αυτά; Προβάλουν στιγμές από την καθημερινή τους ζωή, ανοίγουν συσκευασίες παιχνιδιών και τα παρουσιάζουν και γενικώς προβάλλουν το απίστευτα καταναλωτικό lifestyle τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φόρα που ο Ryan φιγουράρει ανάμεσα στους πιο πλούσιους YouTubers. Ήταν πρώτος και το 2019 και το 2018, ενώ κατείχε υψηλές θέσεις και τις προηγούμενες χρονιές, σχεδόν αμέσως μόλις ξεκίνησε το κανάλι του.

Στην 7η θέση της λίστας του Forbes βρίσκεται η Anastasia Radzinskaya. Η 6χρονη Ρωσίδα YouTubes κέρδισε την χρονιά που πέρασε 18,5 εκατομμύρια δολάρια, χάρη στους 190,6 εκατομμύρια συνδρομητές που έχει το κανάλι της.

Το περιεχόμενο αυτού είναι κυρίως εκπαιδευτικό με στοιχεία reality. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς της Nastya και η ίδια διαχειρίζονται περισσότερα από ένα παιδικά κανάλια, όπως τα: Like Nastya, Like Nastya Vlog και Like Nastya Show. Τελευταία η μικρή έχει κάνει έντονη την παρουσία της και στο TikTok.

Αυτή τη στιγμή, Nastya κατοικεί στην Φλόριντα μαζί με την οικογένειά της, η οποία φυσικά διαχειρίζεται τους λογαριασμούς της αλλά και τα υπέρογκα ποσά που έχει στη τράπεζα.