Τρίτη 28 Απριλίου, 06:06
NULL
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)
Επίθεση πατέρα σε δασκάλα στα Καλύβια

Επίθεση πατέρα σε δασκάλα στα Καλύβια: Τι δηλώνει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου

«Στηρίζουμε απόλυτα τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς».

Σοκάρει η άγρια επίθεση που δέχτηκε μία καθηγήτρια Γυμνασίου στα Καλύβια από τον πατέρα ενός μαθητή της και μάλιστα εν ώρα μαθήματος μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών.

Η καθηγήτρια θύμα της πρωτοφανούς επίθεσης σε σχολείο στα Καλύβια ζήτησε από μαθητή της Γ’ Γυμνασίου να βγει εκτός αίθουσας, διότι είχε εκδηλώσει απρεπή συμπεριφορά εις βάρος της.

Λίγη ώρα αργότερα τα παιδιά γίνονται αυτόπτες μάρτυρες ενός σοκαριστικού περιστατικού, που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (29.01.23).

Στην αίθουσα μπήκε μαινόμενος ο πατέρας του μαθητή και επιτέθηκε στην καθηγήτρια.

Σημειώνεται πως το επεισόδιο έγινε γνωστό μετά από ανοιχτή επιστολή των διδασκόντων προς τους γονείς και μαθητές στην οποία, μεταξύ άλλων, περιγραφόταν όσα συνέβησαν εν ώρα μαθήματος.

Από τη μεριά του, ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου, έκανε ανάρτηση δείχνοντας τη στήριξή του στους εκπαιδευτικούς και τη διεύθυνση.

Τι δηλώνει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου για το περιστατικό

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
Σαν σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμν. Καλυβίων, με την ευθύνη της εκπροσώπησης σας και που φέρουμε σαν γονείς οι ίδιοι, θέλουμε να σας αναφέρουμε το ακολουθο περσιταστικο και δηλώνουμε τη θέση μας.
Για όλους εμάς είναι ξεκάθαρη η θέση μας έναντι στην πάταξη κάθε μορφής βίας.
Δεν δεχόμαστε και δεν επιτρέπουμε καμία μορφή αυτής, ούτε λεκτική, ούτε σωματική και επουδενί καμία παραβατικότητα όπως την είσοδο στο χώρο του σχολείου δίχως να τηρούνται οι κανόνες και οι ώρες επίσκεψης.
Στηρίζουμε απόλυτα τη διεύθυνση και το σύλλογο εκπαιδευτικών μας σε καθε νόμιμη κίνηση αντιμετώπισης του συμβάντος και θα είμαστε απόλυτα συμβαλλόμενοι σε κάθε απαιτούμενη διαδικασία για αυτό και αντίστοιχα περιστατικά.
Η βία δεν είναι αποδεκτή από κανέναν και σε καμία μορφή!
Δε θα ανεκτουμε και δε θα επιτρέψουμε άλλο εκφοβισμό ούτε από μαθητες ούτε από ενήλικες.

Ροή Ειδήσεων